autor:

Fara foto

» » Supe de legume

Supa rece de rosii, cu masline

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 23 mai 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 23 mai 2007

Ingrediente
Ingrediente (pentru 4 portii): 800 g rosii curatate de pielita, , zeama unei jumatati de lamaie, , sare, , piper proaspat macinat, , putina nucsoara rasa, , 1 varf de cutit zahar, , 1/4 l iaurt, , 1/8 l zeama concentrata de legume (Knorr+apa), , 8 masline verzi, mari si fara samburi.

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

1 vot

Mod de preparare

Se taie rosiile bucatele, se toarna peste ele zeama de lamaie, se condimenteaza cu sare, piper, nucsoara si zahar si se lasa o jumatate de ora sa se patrunda.
Se pun rosiile in robotul de bucatarie, impreuna cu iaurtul si zeama de legume, se mixeaza, se trec printr-o sita, se mai mixeaza o data si se gusta de sare si piper.
Supa astfel obtinuta se toarna in farfurii racite si se serveste cu maslinele taiate feliute si - eventual - cu cubulete de paine prajita.
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa rece de rosii, cu masline" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de legume
Supa de dovlecei  / zucchini

Supa de dovlecei / zucchini

Taiati toate legumele in cuburi maricele si zdrobiti usturoiul cu lama cutitului. Incingeti uleiul

3 voturi    0 comentarii
45 min
Supe de legume
Crema de naut

Crema de naut

Asta este rețeta originală pentru crema de naut. Există multe variante în care poate fi

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Supe de legume

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 18 iulie 2010

    O bunatate !

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

1 vot

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 4 portii): 800 g rosii curatate de pielita
  • zeama unei jumatati de lamaie
  • sare
  • piper proaspat macinat
  • putina nucsoara rasa
  • 1 varf de cutit zahar
  • 1/4 l iaurt
  • 1/8 l zeama concentrata de legume (Knorr+apa)
  • 8 masline verzi
  • mari si fara samburi.

Raporteaza reteta

constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Supe de legume

Supa de rosii cu ciuperci Supa de rosii cu ciuperci

Important: Rosiile trebuie sa fie coapte bine pentru a obtine un gust intens si o culoare corespunzatoare. Pasul 1: Rosiile se spala

3 voturi    0 comentarii
45 min
Supe de legume
Supa de legume cu lapte de caju-reteta de post Supa de legume cu lapte de caju-reteta de post

Se toaca toate legumele si se pun la fiert cu apa si sare. Cand sunt fierte, se mai potriveste de sare si se opreste focul. Nucile

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
SUPA DE ROSII