Supa rece de rosii

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 4 portii): 800 g rosii coapte, decojite de pielita,
  • o jumatate de lamaie stoarsa,
  • sare,
  • piper,
  • nucsoara proaspat rasa,
  • un praf de zahar,
  • 1/4 iaurt,
  • 1/8 l apa fiarta cu Vegeta,
  • 8 masline mari fara samburi.

Mod de preparare

Se taie rosiile bucati mai mici si se stropesc cu sucul de lamaie. Se condimenteaza cu sare, piper, nucsoara si zahar, apoi se lasa sa se marineze o jumatate de ora. Se mixeaza impreuna cu iaurtul si apa fiarta cu Vegeta racita. Se strecoara prin sita si se mai condimenteaza, la nevoie, dupa gust.

Supa se serveste in farfurii reci, presarata cu maslinele taiate marunt. Se pot servi alaturi crutoane de paine prajita.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Supa de ceapa

Supa de ceapa

Se pune untul la topit in care se caleste ceapa taiata cubulete si usturoiul intreg.

Supa de ceapa
Ostropel de pui

Ostropel de pui

Ostropel de pui
Negresa cu ciocolata

Negresa cu ciocolata

Negresa cu ciocolata
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise