Supa rece de rosii

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 4 portii): 800 g rosii coapte, decojite de pielita,
  • o jumatate de lamaie stoarsa,
  • sare,
  • piper,
  • nucsoara proaspat rasa,
  • un praf de zahar,
  • 1/4 iaurt,
  • 1/8 l apa fiarta cu Vegeta,
  • 8 masline mari fara samburi.

Mod de preparare

Se taie rosiile bucati mai mici si se stropesc cu sucul de lamaie. Se condimenteaza cu sare, piper, nucsoara si zahar, apoi se lasa sa se marineze o jumatate de ora. Se mixeaza impreuna cu iaurtul si apa fiarta cu Vegeta racita. Se strecoara prin sita si se mai condimenteaza, la nevoie, dupa gust.

Supa se serveste in farfurii reci, presarata cu maslinele taiate marunt. Se pot servi alaturi crutoane de paine prajita.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise