autor:

Fara foto

» » Supe de legume

Supa rece de rosii

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 23 mai 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 23 mai 2007

Ingrediente
Ingrediente (pentru 4 portii): 800 g rosii coapte, decojite de pielita, , o jumatate de lamaie stoarsa, , sare, , piper, , nucsoara proaspat rasa, , un praf de zahar, , 1/4 iaurt, , 1/8 l apa fiarta cu Vegeta, , 8 masline mari fara samburi.

Dificultate: Redusa Timp: 25 min

4 voturi

Mod de preparare

Se taie rosiile bucati mai mici si se stropesc cu sucul de lamaie. Se condimenteaza cu sare, piper, nucsoara si zahar, apoi se lasa sa se marineze o jumatate de ora. Se mixeaza impreuna cu iaurtul si apa fiarta cu Vegeta racita. Se strecoara prin sita si se mai condimenteaza, la nevoie, dupa gust.
Supa se serveste in farfurii reci, presarata cu maslinele taiate marunt. Se pot servi alaturi crutoane de paine prajita.
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa rece de rosii" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de legume
Supa de rosii rece - Gazpacho

Supa de rosii rece - Gazpacho

La robotul de bucatarie punem toate ingridentele ptr supa si actionam robotul 3 minute pina ce toate

12 voturi    0 comentarii
1h
Supe de legume
Ciorba de loboda

Ciorba de loboda

Se spala legumele si se toaca. Se calesc mai intai ceapa si frunzele de ceapa verde, intr-o oala

3 voturi    3 comentarii
45 min
Supe de legume

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 18 iulie 2010

    Super !

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 21 octombrie 2009

    O bunatate...(fara vegeta ar fi si mai buna si mai sanatoasa)

Dificultate

Redusa

Timp

25 min

4 voturi

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 4 portii): 800 g rosii coapte
  • decojite de pielita
  • o jumatate de lamaie stoarsa
  • sare
  • piper
  • nucsoara proaspat rasa
  • un praf de zahar
  • 1/4 iaurt
  • 1/8 l apa fiarta cu Vegeta
  • 8 masline mari fara samburi.

Raporteaza reteta

constanta proca (Chef de cuisine)

Super !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Supe de legume

Supa crema de pastarnac si fasole, o supa perfecta de toamna Supa crema de pastarnac si fasole, o supa perfecta de toamna

Curatam pastarnacul de coaja, il spalam si il tăiem in fasii potrivit de mari. Fasolea o scurgem din conserva si o spalam sub jet

0 voturi    0 comentarii
40 min
Borsuri si Ciorbe
Supa-crema de dovleac si pere aurii Supa-crema de dovleac si pere aurii

Toamna nu este intreaga fara celebrele supe-creme din dovleac aromat si pere catifelate. Eu le prepar intotdeauna in varianta imbogatita

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Supa de sfecla rosie cu hrean