autor:

Fara foto

» » Supe de legume

Supa rece de rosii

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 23 mai 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 23 mai 2007

Ingrediente
Ingrediente (pentru 4 portii): 800 g rosii coapte, decojite de pielita, , o jumatate de lamaie stoarsa, , sare, , piper, , nucsoara proaspat rasa, , un praf de zahar, , 1/4 iaurt, , 1/8 l apa fiarta cu Vegeta, , 8 masline mari fara samburi.

Dificultate: Redusa Timp: 25 min

4 voturi

Mod de preparare

Se taie rosiile bucati mai mici si se stropesc cu sucul de lamaie. Se condimenteaza cu sare, piper, nucsoara si zahar, apoi se lasa sa se marineze o jumatate de ora. Se mixeaza impreuna cu iaurtul si apa fiarta cu Vegeta racita. Se strecoara prin sita si se mai condimenteaza, la nevoie, dupa gust.
Supa se serveste in farfurii reci, presarata cu maslinele taiate marunt. Se pot servi alaturi crutoane de paine prajita.
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa rece de rosii" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de legume
Supa de rosii rece - Gazpacho

Supa de rosii rece - Gazpacho

La robotul de bucatarie punem toate ingridentele ptr supa si actionam robotul 3 minute pina ce toate

12 voturi    0 comentarii
1h
Supe de legume
Supa de legume cu galuste de gris

Supa de legume cu galuste de gris

Legumele se curata se spala si se taie cubulete. Se pun la fiert în 3-4 litri de apă cu puţină

5 voturi    0 comentarii
1h
Supe de legume

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 18 iulie 2010

    Super !

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 21 octombrie 2009

    O bunatate...(fara vegeta ar fi si mai buna si mai sanatoasa)

Dificultate

Redusa

Timp

25 min

4 voturi

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 4 portii): 800 g rosii coapte
  • decojite de pielita
  • o jumatate de lamaie stoarsa
  • sare
  • piper
  • nucsoara proaspat rasa
  • un praf de zahar
  • 1/4 iaurt
  • 1/8 l apa fiarta cu Vegeta
  • 8 masline mari fara samburi.

Raporteaza reteta

constanta proca (Chef de cuisine)

Super !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Supe de legume

Gulas Gulas

Pentru inceput se pune carnea de vitel la fiert in 2 litri de apa, deoarece este carnea ce fierbe mai greu decat cea de porc. Se fierbe

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Mancaruri cu carne
Ciorba de praz Ciorba de praz

Prazul se taie felii foarte foarte subtiri. Carnea se toaca foarte marunt cu cutitul cum am procedat eu sau poate fi tocata la masina

0 voturi    0 comentarii
45 min
Borsuri si Ciorbe
Supa de conopida