autor:

Fara foto

» » Supe de legume

Supa rece de rosii

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 23 mai 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 23 mai 2007

Ingrediente
Ingrediente (pentru 4 portii): 800 g rosii coapte, decojite de pielita, , o jumatate de lamaie stoarsa, , sare, , piper, , nucsoara proaspat rasa, , un praf de zahar, , 1/4 iaurt, , 1/8 l apa fiarta cu Vegeta, , 8 masline mari fara samburi.

Dificultate: Redusa Timp: 25 min

4 voturi

Mod de preparare

Se taie rosiile bucati mai mici si se stropesc cu sucul de lamaie. Se condimenteaza cu sare, piper, nucsoara si zahar, apoi se lasa sa se marineze o jumatate de ora. Se mixeaza impreuna cu iaurtul si apa fiarta cu Vegeta racita. Se strecoara prin sita si se mai condimenteaza, la nevoie, dupa gust.
Supa se serveste in farfurii reci, presarata cu maslinele taiate marunt. Se pot servi alaturi crutoane de paine prajita.
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa rece de rosii" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de legume
Supa de rosii rece - Gazpacho

Supa de rosii rece - Gazpacho

La robotul de bucatarie punem toate ingridentele ptr supa si actionam robotul 3 minute pina ce toate

12 voturi    0 comentarii
1h
Supe de legume
Supa crema de conopida cu morcov

Supa crema de conopida cu morcov

Legumele se pun la fiert ,mai putin conopida care se adauga cand legumele celelate sunt fierte pe

1 vot    0 comentarii
40 min
Supe de legume

Recomandari pentru tine si casa ta

Trimmer T830E

- 15 %
289.99 lei
246.49 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 18 iulie 2010

    Super !

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 21 octombrie 2009

    O bunatate...(fara vegeta ar fi si mai buna si mai sanatoasa)

Dificultate

Redusa

Timp

25 min

4 voturi

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 4 portii): 800 g rosii coapte
  • decojite de pielita
  • o jumatate de lamaie stoarsa
  • sare
  • piper
  • nucsoara proaspat rasa
  • un praf de zahar
  • 1/4 iaurt
  • 1/8 l apa fiarta cu Vegeta
  • 8 masline mari fara samburi.

Raporteaza reteta

constanta proca (Chef de cuisine)

Super !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Supe de legume

Supa crema de dovleac cu aroma de anason si baghetele caramelizate Supa crema de dovleac cu aroma de anason si baghetele caramelizate

Se curata zarzavatul de coaja, apoi ceapa se taie marunt, dovleacul, morcovul si radacina de patrunjel se taie in cubulete mici, la

0 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Supa crema de legume si ardei copt Supa crema de legume si ardei copt

Se curata cartofii, se spala si se taie in cubulete; morcovul, pastarnacul si radacina de patrunjel se curata de coaja, se spala si

0 voturi    0 comentarii
45 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Supa crema de ciuperci