autor:

Fara foto

» » Supe de legume

Supa rece de rosii

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 23 mai 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 23 mai 2007

Ingrediente
Ingrediente (pentru 4 portii): 800 g rosii coapte, decojite de pielita, , o jumatate de lamaie stoarsa, , sare, , piper, , nucsoara proaspat rasa, , un praf de zahar, , 1/4 iaurt, , 1/8 l apa fiarta cu Vegeta, , 8 masline mari fara samburi.

Dificultate: Redusa Timp: 25 min

4 voturi

Mod de preparare

Se taie rosiile bucati mai mici si se stropesc cu sucul de lamaie. Se condimenteaza cu sare, piper, nucsoara si zahar, apoi se lasa sa se marineze o jumatate de ora. Se mixeaza impreuna cu iaurtul si apa fiarta cu Vegeta racita. Se strecoara prin sita si se mai condimenteaza, la nevoie, dupa gust.
Supa se serveste in farfurii reci, presarata cu maslinele taiate marunt. Se pot servi alaturi crutoane de paine prajita.
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa rece de rosii" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de legume
Supa de rosii rece - Gazpacho

Supa de rosii rece - Gazpacho

La robotul de bucatarie punem toate ingridentele ptr supa si actionam robotul 3 minute pina ce toate

12 voturi    0 comentarii
1h
Supe de legume
Supa crema de ciuperci.

Supa crema de ciuperci.

• Curatam ciupercile si le tocam marunt. Pastram doua palarii pentru ornat. Le taiem felii. •

13 voturi    6 comentarii
40 min
Supe de legume

Recomandari pentru tine si casa ta

Trimmer T800E

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 18 iulie 2010

    Super !

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 21 octombrie 2009

    O bunatate...(fara vegeta ar fi si mai buna si mai sanatoasa)

Dificultate

Redusa

Timp

25 min

4 voturi

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 4 portii): 800 g rosii coapte
  • decojite de pielita
  • o jumatate de lamaie stoarsa
  • sare
  • piper
  • nucsoara proaspat rasa
  • un praf de zahar
  • 1/4 iaurt
  • 1/8 l apa fiarta cu Vegeta
  • 8 masline mari fara samburi.

Raporteaza reteta

constanta proca (Chef de cuisine)

Super !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Supe de legume

Supa crema de spanac si coaste de miel Supa crema de spanac si coaste de miel

Pentru inceput, se curata coastele de pielite, se taie bucati, se spala bine, si se lasa la scurs pe un servet absorbant. Punem coastele

0 voturi    0 comentarii
2h
Retete de Pasti
Ciorba de dovlecei Ciorba de dovlecei

Legumele se curata si se spala, apoi se taie cubulete. Se calesc legumele, in afara de dovlecei. Se toarna 2 litri de apa in oala

0 voturi    0 comentarii
30 min
Borsuri si Ciorbe
Supa de legume