autor:

Fara foto

» » Supe de legume

Supa rosie de linte

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 16 mai 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 16 mai 2007

Ingrediente
Ingrediente (pentru 4 persoane): 25 g unt, , 2 cepe mari, tocate marunt, , 1 bucata de telina taiata fasii, , 150 g linte rosie uscata, , 1 l zeama concentrata de legume (Knorr+apa), , 1/4 lingurita cuisoare macinate, , 1/4 lingurita ardei iute pisat, , sare, , piper negru.

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

1 vot

Mod de preparare

Se incinge untul intr-o cratita mai mare si se calesc in el, 10 minute, ceapa si telina, fara sa devina maronii.
Se adauga lintea, zeama de legume si condimentele si cand clocotesc, se face focul mai mic si se lasa sa fiarba 30-35 de minute, pana ce se inmoaie lintea.
Se mai adauga putina apa la supa, se incalzeste din nou pe foc si se gusta de sare si piper.
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa rosie de linte" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de legume
Supa crema de linte rosie si ardei copt

Supa crema de linte rosie si ardei copt

Se alege lintea de impuritati, apoi se spala de mai multe ori cu apa rece. Intr-o oala se caleste

0 voturi    0 comentarii
1h
Supe de legume
Supa de linte rosie

Supa de linte rosie

Curatam legumele , iar lintea o spalam bine sub un jet de apa, pina apa ramane curata ,apoi o lasam

2 voturi    0 comentarii
45 min
Supe de legume

Recomandari pentru tine si casa ta

Blender Profesional Oster Pro

- 300 lei
1299.99 lei
999.99 lei

Slow Cooker 3.5L White

- 15 %
299.99 lei
254.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

1 vot

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 4 persoane): 25 g unt
  • 2 cepe mari
  • tocate marunt
  • 1 bucata de telina taiata fasii
  • 150 g linte rosie uscata
  • 1 l zeama concentrata de legume (Knorr+apa)
  • 1/4 lingurita cuisoare macinate
  • 1/4 lingurita ardei iute pisat
  • sare
  • piper negru.

Raporteaza reteta

constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

Super !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Supe de legume

Supa crema de spanac si coaste de miel Supa crema de spanac si coaste de miel

Pentru inceput, se curata coastele de pielite, se taie bucati, se spala bine, si se lasa la scurs pe un servet absorbant. Punem coastele

0 voturi    0 comentarii
2h
Retete de Pasti
Ciorba de dovlecei Ciorba de dovlecei

Legumele se curata si se spala, apoi se taie cubulete. Se calesc legumele, in afara de dovlecei. Se toarna 2 litri de apa in oala

0 voturi    0 comentarii
30 min
Borsuri si Ciorbe
SUPA-CREMA DE LEGUME CU CRUTOANE