Ceapa se curata si se taie marunt.Morcovul se trce prin razatoare la fel si cartofii.
Intr-o oala se incinge 1 ls unt/untura....si se pune ceapa la prajit.
Eventual daca se doreste-eu am pus-1lc zahar.
Cind ceapa a prins putina culoare se adaoga morcovul,se amesteca bine si se lasa sa se inmoaie putin, dupa care se adaoga cartofii razaliti.Se amesteca totul bine si se stinge cu supa.Se lasa sa fiarba, amestecind din cind in cind,ca 10 min. pina ce cartofii s-au fiert.
Daca mai este necesar se mai adaoga ceva apa.
Depinde de marimea si sortimentul cartofilor.
Cind cartofii sint fierti se condimenteaza cu chimen,eventual ceva sare+ piper si daca se doreste se adaoga smintina in oala, sau separat in farfurie.
Totul se presara cu frunze marunt tocate,de patrunjel verde.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii