SE FIERBE PUIUL CU LEGUMELE TAIATE IN SFERT, SE ADAUGA SARE, PIPER SI CONDIMENTE DUPA GUST, SE ADAUGA APOI EVENTUAL TAITEI, APOI SE MAI DA IN CLOCOT, SE ADAUGA SPRE FINAL PUTIN PATRUNJEL TOCAT MARE; SE FACE UN OU OCHI MOALE, SI PANA SA SE RACEASCA SUPA SE ADAUGA OUL OCHI SI SE SPARGE GALBENUSUL MOALE, AMESTECAND USOR SUPA. SE POATE SCOATE APOI ALBUSUL SI SE ADAUGA CUBURI DE PAINE TOAST PRAJITA.
Mod de servire: CALDA

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii