autor:

emadina

» » Supe de legume

Supa taraneasca

Autor: emadina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 07 octombrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: emadina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 07 octombrie 2009

Ingrediente
1 morcov, 1 ceapa, 2 cartofi mari, 1 conopida mica, taitei de casa, 300 g branza de oaie, 2 oua, 100 g smantana, ulei, sare, piper, patrunjel verde, crutoane de paine prajita

Dificultate: Medie Timp: 1h 20 min

1 vot

Mod de preparare

Se taie bucatele legumele si se pun la fiert. Cand e gata supa se pun intr-un bol ouale, branza taiata cubulete, smantana si se toarna treptat din zeama de la supa. Se mixeaza si apoi se toarna acest amestec in supa propriu-zisa. Se mai da intr-un clocot iar la sfarsit se pun crutoanele de paine si patrunjel tocat.
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa taraneasca" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de legume
Supa crema de mazare

Supa crema de mazare

Se fierbe mazarea intr-o craticioara cu apa cu putina sare impreuna cu ceapa si morcovul intregi

2 voturi    9 comentarii
40 min
Supe de legume
Supa din frunze verzi de morcov Tradaro

Supa din frunze verzi de morcov Tradaro

- Se pune apa rece pe foc cu ulei si un praf de sare. Se adauga in apa rece ceapa tocata marunt,

13 voturi    5 comentarii
45 min
Supe de legume

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 14 iulie 2010

    Merita incercata !

Dificultate

Medie

Timp

1h 20 min

1 vot

Ingrediente

Raporteaza reteta

constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

Merita incercata !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Supe de legume

Supa mexicana de rosii cu galuste de malai Supa mexicana de rosii cu galuste de malai

Boabele de porumb din conserva le trecem printr-un jet de apa rece, apoi le lasam in strecuratoare la scurs. Laptele il punem la fiert

0 voturi    0 comentarii
1h
Delicii sanatoase de la bloggeri
Supa crema de dovleac servita in paine Supa crema de dovleac servita in paine

Pregatesti intai maiaua din drojdie, ½ lingurita de zahar, 50 ml lapte caldut, 5 linguri faina. O lasi sa creasca 20 de minute,

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Borsuri si Ciorbe
Supa crema de telina