Supa taraneasca cu varza

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1/2 capatana de varza, 200 g praz, 200 g morcovi, 120 g napi, 80 g telina (radacina), 1 crenguta frunze de telina, 40 g macaroane scurte, 1 legatura patrunjel verde, 20 g unt, sare grunjoasa.
  • (pentru 4 persoane)

Mod de preparare

Crestati tulpinile de praz in patru, spalati-le cu apa calduta, scurgeti-le si taiati-le bucati. Curatati morcovii, spalati-i si taiati-i betisoare. Spalati si curatati napii si telina si taiati-le felii mai groase. Spalati varza, indepartati primele foi si desfaceti-o in sferturi. Incingeti untul intr-o oala si caliti toate legumele, pana ce incep sa se inmoaie. Turnati peste ele 1,5 l de apa, adaugati legatura de patrunjel, crenguta de telina si sarea si lasati supa sa fiarba incet, circa o ora. Cu putin inainte ca supa sa fie gata, fierbeti separat in apa cu sare macaroanele (12 minute) si scurgeti-le. Introduceti-le in supa, impreuna cu putin patrunjel verde tocat, in momentul cand o serviti.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise