Crestati tulpinile de praz in patru, spalati-le cu apa calduta, scurgeti-le si taiati-le bucati. Curatati morcovii, spalati-i si taiati-i betisoare. Spalati si curatati napii si telina si taiati-le felii mai groase. Spalati varza, indepartati primele foi si desfaceti-o in sferturi. Incingeti untul intr-o oala si caliti toate legumele, pana ce incep sa se inmoaie. Turnati peste ele 1,5 l de apa, adaugati legatura de patrunjel, crenguta de telina si sarea si lasati supa sa fiarba incet, circa o ora. Cu putin inainte ca supa sa fie gata, fierbeti separat in apa cu sare macaroanele (12 minute) si scurgeti-le. Introduceti-le in supa, impreuna cu putin patrunjel verde tocat, in momentul cand o serviti.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii