Se incinge uleiul,se adauga puiul,cartofii,oregano,chili si chimenul si se calesc 5 min.
Se adauga salsa,supa de pui,sare,piper(dupa gust)se aduce la nivelul de fierbere dupa care se lasa la foc potrivit 15-20 min.(pana sunt gata cartofii).Adaugati porumbul si mai lasati la fiert 3-4 min.
Se ia de pe foc,se lasa putin la racit si se adauga jumatate de smantana.Supa este destul de groasa(tipic mexicana)si picanta.
Se pune in farfurii si se adauga restul de smantana(pe fiecare portie),se decoreaza cu ceapa verde taiata subtire(obtional).
Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii