autor:

autor

» » Supe de carne

Supa ungureasca

    Reteta postata pe: 18 martie 2005

Alte retete din aceeasi categorie
Reteta postata pe: 18 martie 2005

Ingrediente
zeama de la o limba fiarta, ¼ kg resturi de carne fiarta, 1 ceapa, ½ kg cartofi, 1 catel usturoi, 1 lingurita boia de ardei, sare, crutoane

Dificultate: Redusa Timp: 1h 40 min

6 voturi

Mod de preparare

Se taie resturile de carne fiarta si se pun in zeama de la limba, impreuna cu ceapa taiata si cu sare. Dupa citeva clocote, se adauga cartofii taiati taitei, usturoiul si boiaua. Cind cartofii sint fierti se serveste supa cu crutoane.
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa ungureasca" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de carne
Supa de cartofi ungureasca cu tarhon si taietei secuiesti

Supa de cartofi ungureasca cu tarhon si taietei secuiesti

Curatam ceapa, legumele si le spalam. Ceapa o tocam marunt, morcovii si radacina de patrunjel le

1 vot    0 comentarii
50 min
Supe de legume
Supa de carne cu fasole alba uscata

Supa de carne cu fasole alba uscata

Fasolea se strecoara de apa si se da un clocot in apa cu sare. Intr-o oala adinca de 7litri-se pune

10 voturi    0 comentarii
3h
Supe de carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 40 min

6 voturi

Ingrediente

  • zeama de la o limba fiarta
  • ¼ kg resturi de carne fiarta
  • 1 ceapa
  • ½ kg cartofi
  • 1 catel usturoi
  • 1 lingurita boia de ardei
  • sare
  • crutoane

Raporteaza reteta

Retete
de Madgirl Madgirl
Ciorba de cartofi cu carnati afumati

Ciorba de cartofi cu carnati afumati

Intr-o oala de 3l (de preferat teflonata) se pun carnatii taiati felii cat de subtiri posibil. Se

106 voturi    19 comentarii
40 min
Borsuri si Ciorbe
Cotlete St. Prex (vitel)

Cotlete St. Prex (vitel)

Cotletele se bat usor, se pipereaza si se stropesc cu zeama de lamaie dupa care se dau prin faina,

4 voturi    3 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Rulada Simona

Rulada Simona

Se pune pe foc mic , margarina la topit, se adauga faina ,laptele si condimentele si se amesteca

62 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Supe de carne

Ciorba de ied Ciorba de ied

Carnea spalata se pune in oala pe foc, se fierbe 10 min, apoi se arunca apa, carnea se spala, se pune din nou la fiert, iar cand incepe

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Retete de Pasti
Bors de miel Bors de miel

Punem intr-o oala carnea de miel spalata bine si portionata (capul l-am pus intreg) cu apa cat sa o acopere si o lingura de otet. Dupa

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Retete de Pasti
Ciorba de perisoare