Se fierb cartofii si telina curatati si taiati cubulete intrun litru si jumatate de apa. Cand sunt fierte legumele, preparam intro tigaie sau intrun craticior un sos alb astfel: punem untul in tigaie la incins, adaugam faina, apoi dupa ce s-a rumenit, stingem cu laptele rece, lasam la foc mic amestecand continuu sa nu se faca cocoloase. Acest sos il turnam peste supa de legume fierte, potrivim de sare ii dam un clocot, adaugam apoi samntana inainte de servire.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii