Se curata morcovii si se taie pe jumatate.curatam ceapa si o spalam impreuna cu morcovii.
Punem apa intr-o oala in care adaugam morcovii, ceapa, 2 cuburi knorr si putin ulei si o punem pe foc cat fierb morcovii curatam cartofii.
Cand morcovii sunt aproape fierti adaugam cartofii pe care i-am spalat si taiat in doua.
Dupa ce s-au fiert cartofii, ii scoatem pe o farfurie si adaugam fideaua si lasam sa fiarba. La sfarsit adaugam ultimul cub de knorr si vegeta si lasam sa mai fiarba 5 minute, punem inapoi cartofiorii si stingem focul.
Luam oala de pe aragaz si adaugam patrunjelul.
Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii