Se taie ceapa mica, roşiile, patrunjelul, mararul se taie mic. Se adauga toate pe rand, se curata tırii, se ia capetele si se scoate osul de la mijloc iese foarte usor, se adauga si tırii. Se pune 2 pahare de apa si se acopera, se lasa la foc mic pana compozitia ramine fara apa dar sa nu se amestece foarte mult. Peştele sa nu se sfarame. Este o mincare foarte usoara, superba, linga ea salata de salata verde. In ea, ceapa verde se adauga zeama de lamie şi ulei.
Pofta buna.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii