Reteta postata pe: 23 martie 2009
Ingrediente
1 ceasca burghoul, 1 legatura ceapa verde taiata fin, 1/2 ceasca menta verde taiata fin, 1 1/2 ceasca patrunjel tocat 2-3 rosii mari,curatate de coaja si tocate fin, 1/2 ceasca suc de lamiie, 1/2 ceasca ulei de masline, sare,
Dificultate: Redusa | Timp: 2h
Mod de preparare
Peste burghul se toarna 1/2 ceasca apa fierbinte si se lasa sa stea cam 1/2 ora pina se absoarbe;se stoarce de apa bine in mina.
Se amesteca cu ceapa,sarea si piperul amestecind bine.
Se adauga menta si patrunjelul.
Se adauga sucul de lamiie si uleiul si la urma cam jumatate din rosiile tocate.
Salata se serveste pe un platou ornat cu frunze de salata si se presara deasupra si in jur restul de rosii.
Daca ti-a placut reteta noastra "Tabbouleh - specifica pentru Siria si Liban" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Salate de legume
Este vorba de o salata bogata in legume de toamna, este usor de preparat, foarte delicioasa si aromanta
25 voturi
0 comentarii
1h 10 min
Se curata sfecla, se taie in doua, se pune in oala la fiert cu apa rece, se fierbe cam 2 - 2 si 1/2
13 voturi
6 comentarii
3h
Recomandari pentru tine si casa ta
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
costy1969 (Chef de cuisine) , 09 octombrie 2009
pare interesanta,dar ar fi bine daca as sti ce este ,,burghul,,