Se ia o tigaie mare si se pune 1 lingura ulei de masline la incins. Apoi luam ciupercile curatate (eu prefer sa pastrez coditele), taiate felii semisubtiri (pt a se vedea ciuperca sectionata), si le punem in tigaie. Le lasam cam 15 minute (daca lasa prea multa apa aruncam putin din ea). Intre timp punem tagliatellele la fiert in apa cu sare. Apoi adaugam usturoiul pisat peste ciuperci, sare si piper, si mai lasam 5 min. Luam oul si-l batem bine, apoi adaugam smantana, sare, piper si patrunjelul maruntit. Dupa ce au fiert pastele (timpul indicat pe ambalaj, nu mai mult, pentru ca altfel nu-si mai pastreaza forma), le scurgem si le adaugam peste ciuperci (nu le pun sub apa rece pentru ca asa nu se amesteca bine cu ciupercile). Adaugam oul batut cu smantana, stingem focul si amestecam totul. Se servesc imediat cu putin parmezan ras deasupra. Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii