Puneti intr-o tigaie cu ulei, usturoiul tocat sa se prajeasca putin. Taiati dovlecei felii prajitile bine. Adaugati gamberii si prajitii usor, dupa care adaugati vinul.Dupa ce vinul s-a evaporat, adaugati sosul de rosii, sare si patrunjel. Fierbeti la foc potrivit pentru 15 minute, avand grija ca sosul sa ramana apos.
Intre timp, fierbeti pastele in apa sarata. Strecuram pastele fierte "al dente" si le adaugam in tigaia cu sosul. Amestecati bine si adaugati patrunjel tocat...pofta buna.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii