autor:

alina

» » Paste si pizza

Tagliatelle cu creveti si dovlecel

Autor: alina (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Italia


    Reteta postata pe: 21 septembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: alina (Chef de cuisine)   
Specific:  

Italia


Reteta postata pe: 21 septembrie 2009

Ingrediente
1catel de usturoi,, 2 dovlecei,, 400 g de creveti (curatati),, 100g de sos de rosii,, patrunjel tocat,, sare, piper,, ulei,, 12 pahar de vin,, 400 g de paste (tip taietei)

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

22 voturi

Mod de preparare

Puneti intr-o tigaie cu ulei, usturoiul tocat sa se prajeasca putin. Taiati dovlecei felii prajitile bine. Adaugati gamberii si prajitii usor, dupa care adaugati vinul.Dupa ce vinul s-a evaporat, adaugati sosul de rosii, sare si patrunjel. Fierbeti la foc potrivit pentru 15 minute, avand grija ca sosul sa ramana apos.



Intre timp, fierbeti pastele in apa sarata. Strecuram pastele fierte "al dente" si le adaugam in tigaia cu sosul. Amestecati bine si adaugati patrunjel tocat...pofta buna.
Daca ti-a placut reteta noastra "Tagliatelle cu creveti si dovlecel" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Paste si pizza
Taietei de casa cu sos de rosii

Taietei de casa cu sos de rosii

Taieteii se fierb in 3 litri apa cu sare. Ceapa, usturoiul si sunca se taie marunt si se calesc

2 voturi    4 comentarii
40 min
Paste si pizza
Pizza cu sunca de Praga

Pizza cu sunca de Praga

Se prepara din faina si apa calda in care am dizolvat sarea ,drojdia si uleiul ,un aluat potrivit

0 voturi    0 comentarii
30 min
Paste si pizza

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 6 comentarii
  • Fara foto

  • vera

    vera (Chef de cuisine) , 21 octombrie 2009

    buna si gustoasa!

  • alina

    alina (Chef de cuisine) , 03 octombrie 2009

    multumesc

  • mariana scarlat

    mariana scarlat (Chef de cuisine) , 03 octombrie 2009

    Aspectoasa!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

40 min

22 voturi

Ingrediente

  • 1catel de usturoi,
  • 2 dovlecei,
  • 400 g de creveti (curatati),
  • 100g de sos de rosii,
  • patrunjel tocat,
  • sare
  • piper,
  • ulei,
  • 12 pahar de vin,
  • 400 g de paste (tip taietei)

Raporteaza reteta

Retete
de alina
Orata al forno

Orata al forno

Preparare: Se curata pestele si se spala bine cu apa, se usuca, se sareaza si pipereaza( afara si

14 voturi    2 comentarii
50 min
Mancaruri cu peste
Paste cu fasoale boabe

Paste cu fasoale boabe

Preparare: se toaca marunt ceapa si costita. Intr-o oala se pune putin ulei si se frige costita cu

13 voturi    1 comentariu
50 min
Paste si pizza
Tarta sarata cu foietaj

Tarta sarata cu foietaj

Taiem ciupercile in felii si le sotam intr-o tigaie cu ulei si catelul de usturoi. Sotam pana cand

16 voturi    6 comentarii
1h 20 min
Aluaturi si Foietaje

vera (Chef de cuisine)

buna si gustoasa!

Adauga reteta
Retete

din Paste si pizza

Paste cu ton si dovlecel Paste cu ton si dovlecel

Punem apa si sare la fiert intr-o oala, cand incepe sa fiarba, adaugam pastele ,lasam sa fiarba timpul indicat pe ambalaj. Intr-o

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Tortelloni cu sos de patlagele galbene Tortelloni cu sos de patlagele galbene

Se fierb tortelloni dupa intructiunile de pe ambalaj, se clatesc cu apa rece si se lasa pret de cateva minute, la scurs, in strecuratoare. Se

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Spaghete cu creveti si carne de scoici