autor:

amalia

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

TAGLIATELLE CU LEGUME

Autor: amalia (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 12 octombrie 2016

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: amalia (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 12 octombrie 2016

Ingrediente
1 cutie paste Tagliatelle, 50 ml ulei, 1 ceapa alba, 1 vanata alba, 1/2 ardei gras, 1 ardei gogosar, o mana de fasole verde, 1 frunza de telina verde, 3100 ml apa, sare, piper, frunzulite de busuioc, 2 catei de usturoi, 1 rosie mica

Dificultate: Redusa Timp: 1h

6 voturi

Mod de preparare

1.Pastele le pui la fiert in 2 litri de apa , in care ai adaugat 1 lgt de sare si 1 lg de ulei.
2.Cand sunt fierte, dupa cca 7 minute, adaugi 1 pahar mare de apa rece si le acoperi cu un capac, lasandu-le asa pana cand termini de preparat legumele.
3.Intre timp cureti ceapa , o speli si o tai marunt, apoi o adaugi in tigaia wok in care ai pus restul de ulei.
4. Fasolea verde o speli, o rupi bucati de cca 2 cm lungime si o pui la fiert in 1000 ml apa cu sare si frunza de telina.
5. Cand ceapa devine sticloasa adaugi vanata spalata si taiata felii subtiri. Adaugi 50 ml de apa si lasi sa fiarba la foc mic.
6. Intre timp ardeii ii speli, ii cureti de cotor si seminte si ii tai julienne.
7. Cand feliile de vanata sunt moi adaugi ardeii, restul de apa, sare si piper , lasand la foc mic.
8. Cureti usturoiul si il tai marunt, adaugandu-l peste legume.
9. Rosia o speli, o oparesti, o cureti de coaja si o tai cat poti de marunt.
10. In tot acest timp, fasolea ar trebui sa fie fiarta, motiv pentru care o strecori si o adaugi in tigaie, impreuna cu rosia. Mai lasi la foc mic inca 10 minute si...gata!
11. Strecori pastele de apa, le asezi pe farfurie, adaugi legumele si frunzulitele de busuioc, presari putina magie si un praf de dragoste si...

Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "TAGLIATELLE CU LEGUME" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Dovlecel patisson umplut (Curcubita pepo patissoniana )

Dovlecel patisson umplut (Curcubita pepo patissoniana )

-Se taie capacelele la dovlecei si se scoate miezul cu tot cu seminte. -Se curata ceapa,se toaca

1 vot    0 comentarii
1h 20 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Conopida cu carne de miel in sos de iaurt

Conopida cu carne de miel in sos de iaurt

Pe langa gustul foarte bun pe care il da tuturor mancarurilor cu conopida, aceasta este foarte sanatoasa

0 voturi    0 comentarii
1h 40 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

6 voturi

Ingrediente

  • 1 cutie paste Tagliatelle
  • 50 ml ulei
  • 1 ceapa alba
  • 1 vanata alba
  • 1/2 ardei gras
  • 1 ardei gogosar
  • o mana de fasole verde
  • 1 frunza de telina verde
  • 3100 ml apa
  • sare
  • piper
  • frunzulite de busuioc
  • 2 catei de usturoi
  • 1 rosie mica

Raporteaza reteta

Retete
de amalia
Pasca fara aluat

Pasca fara aluat

Punem ouale intr-un castron suficient de mare, adaugam zaharul si zaharul vanilinat si batem bine

24 voturi    2 comentarii
2h
Dulciuri diverse
Cheesecake cu ciocolata (la rece)

Cheesecake cu ciocolata (la rece)

Biscuitii digestivi se sfarama si apoi se adauga margarina topita. Amesteci bine pana cand obtii

24 voturi    1 comentariu
4h
Dulciuri diverse
TORT FESTIV DE REVELION

TORT FESTIV DE REVELION

1. Blat: Galbenusurile le freci spuma impreuna cu praful de sare si zaharul. Apoi bati albusurile

1 vot    0 comentarii
4h
Torturi
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Cartofi dublu copti, umpluti cu branza de vaci si sunca Cartofi dublu copti, umpluti cu branza de vaci si sunca

Spalam cartofii, îi intepam din loc in loc cu furculita și-i bagam la cuptor, la copt, pentru 30-40 minute, in functie de puterea

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Mancarica de vara cu dovlecei, pastai, rosii  si piept de pui Mancarica de vara cu dovlecei, pastai, rosii si piept de pui

Se spala, se rup capetele si atele pastailor. Se spala si apoi se taie bucatele dovleceii si rosiile. Se taie cubulete mici pieptul

0 voturi    0 comentarii
45 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Conopida la cuptor