Se fierb pastele al dente, conform indicatiilor de pe ambalaj. Se pastreaza 150 ml din apa in care au fiert pastele! E nevoie de ea pentru a face sosul.
Intr-o tigaie se incinge ulei si se caleste ceapa. Se adauga crema de branza si se amesteca. Treptat se adauga apa in care au fiert pastele pana se obtine un sos cremos. Se adauga somonul, sare, piper, marar si tagliatellele fierte. Se amesteca pana se acopera pastele bine.
Se servesc pastele cu niste marar tocat deasupra. Pofta buna!
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii