Tagliatelle cu somon afumat si crema de branza

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa
Tagliatelle cu somon afumat si crema de branza

Ingrediente

  • 250 g tagliatelle
  • sare, piper, ulei de masline
  • o ceapa rosie medie, tocata
  • 150 g crema de branza
  • 150 g somon afumat
  • marar

Mod de preparare

Se fierb pastele al dente, conform indicatiilor de pe ambalaj. Se pastreaza 150 ml din apa in care au fiert pastele! E nevoie de ea pentru a face sosul.

Intr-o tigaie se incinge ulei si se caleste ceapa. Se adauga crema de branza si se amesteca. Treptat se adauga apa in care au fiert pastele pana se obtine un sos cremos. Se adauga somonul, sare, piper, marar si tagliatellele fierte. Se amesteca pana se acopera pastele bine.

Se servesc pastele cu niste marar tocat deasupra. Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasta primavera conopida, rosii cherry si baby spanac

Pasta primavera conopida, rosii cherry si baby spanac

Se rupe conopida buchetele si se pune la fiert in apa cu sare timp de 5 minute.

Pasta primavera conopida, rosii cherry si baby spanac
Ghiveci de legume

Ghiveci de legume

Ghiveci de legume
Negresa pufoasa de post

Negresa pufoasa de post

Reteta de negresa pufoasa de post. Negresa pufoasa de post reteta simpla si delicioasa. Reteta de negresa cu gem. Negresa de...

Negresa pufoasa de post
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise