Somonul se curata si se spala, apoi se taie cubulete.
Incingem uleiul de masline intr-o tigaie, apoi adaugam usturoiul si 1/2 legatura de patrunjel tocat. Calim foarte putin apoi adaugam cuburile de somon.
Prajim somonul usor pe ambele parti, apoi turnam sucul de la lime. Mai lasam pe foc 2 minute. Cand tagliatellele sunt fierte, se scurg si se pun in tigaie peste somon, apoi se amesteca si se mai lasa pe foc cateva minute.
Se adauga restul de patrunjel verde.
Se servesc fierbinti.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii