autor:

Sidy

» » Paste si pizza

Tagliatelle cu sos arrabiata

Autor: Sidy (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Italia


    Reteta postata pe: 24 februarie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Sidy (Chef de cuisine)   
Specific:  

Italia


Reteta postata pe: 24 februarie 2011

Ingrediente
400 g tagliatelle, 400 g rosii decojite, 1 ceapa, 3-4 catei usturoi, patrunjel verde, oregano, chilli, 2 linguri pasta gogosari, sare, piper, ulei

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

2 voturi

Mod de preparare

Se curata ceapa si usturoiul si se taie marunt.
Rosiile din conserva se toaca si ele marunt.
Patrunjelul verde se toaca fin.
In doua linguri ulei de masline sotam putin ceapa, dupa doua minute adaugam usturoiul, celelalte condimente si rosiile.
Lasam sa fiarba 10-15 minute pina cand ceapa se inmoaie de tot.
Intr-un vas punem apa cu sare si o lingura cu ulei.Lasam sa dea in clocot si adaugam pastele pe care le lasam sa fiarba 8 minute.
Dupa ce sunt gata le strecuram de apa in care au fiert , le dam sub un jet de apa rece apoi le punem in farfurii.
Deasupra punem sos arabiata din belsug si presaram patrunjel verde tocat.
Se poate rade putin cascaval deasupra.
O mancare usoara si foarte sanatoasa.
Pofta mare !
Daca ti-a placut reteta noastra "Tagliatelle cu sos arrabiata" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Paste si pizza
Macaroane cu carne

Macaroane cu carne

Punem intr i cratita ulei sa se incalzeasca si sotam ceapa, morcov si usturoi. Adaugam carnea tocata

0 voturi    0 comentarii
45 min
Paste si pizza
Penne cu ciuperci, piept de pui si sos de tomate

Penne cu ciuperci, piept de pui si sos de tomate

Se pun pastele la fiert cu sare, se scurg bine si se lasa deoparte. Intre timp, se face un sos din

3 voturi    0 comentarii
1h
Paste si pizza

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 6 comentarii
  • Fara foto

  • Camelia Grosu

    Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 25 februarie 2011

    Delicios.

  • anaandronel

    anaandronel (Chef de cuisine) , 24 februarie 2011

    Sunt foarte bune si pot sa garantez pentru ca si eu fac in genul asta dar fara chilli,pt copiii binenteles,si intradevar este foarte usoara si delicioasa!!!***** pt aceasta minunata reteta.

  • maddy

    maddy (Chef de cuisine) , 24 februarie 2011

    sunt in italia si stiu ca se racesc pastele doar cand se doreste o salata ..in rest arata super bine.

    • sorina gabriela

      sorina gabriela (Chef de cuisine) , 24 februarie 2011

      mmmm bune :) , i-mi plac pastele la nebunie, dar ma abtin......dar daca ma gandesc mai bine ,vorba Liei, venim la masa ? *****

    • Daniela

      Daniela (Chef de cuisine) , 24 februarie 2011

      Vin si eu !

    • Lia Maria

      Lia Maria (Chef de cuisine) , 24 februarie 2011

      Cred ca vin si eu la o portie...mi-ai facut pofta yumi,yumi. *****

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

30 min

2 voturi

Ingrediente

  • 400 g tagliatelle
  • 400 g rosii decojite
  • 1 ceapa
  • 3-4 catei usturoi
  • patrunjel verde
  • oregano
  • chilli
  • 2 linguri pasta gogosari
  • sare
  • piper
  • ulei

Raporteaza reteta

Retete
de Sidy
Rulada Simona

Rulada Simona

Se pune pe foc mic , margarina la topit, se adauga faina ,laptele si condimentele si se amesteca

66 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive
Gogosari murati pentru iarna

Gogosari murati pentru iarna

Se curata gogosarii de cotor, se taie apoi in 4, se amesteca cu toate ingredientele si se lasa asa

227 voturi    26 comentarii
1h
Conserve si muraturi
Escalop cu ciuperci

Escalop cu ciuperci

Carnea care o ai o tai felii si o bati ca si la snitel, apoi o faci cu sare si piper si o prajesti

24 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Camelia Grosu (Chef de cuisine)

Delicios.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Paste si pizza

Macaroane taranesti Macaroane taranesti

Macaroanele se fierb al dente in apa cu sare. Slanina se taie o parte cubulete si o parte in felii si se prajeste. Carnatul afumat

0 voturi    0 comentarii
55 min
Paste si pizza
Cuibulete de fidea delicioase si aromate Cuibulete de fidea delicioase si aromate

Se fierbe intr-o craticioara apa cu un praf de sare si un strop de ulei; cand incepe sa clocoteasca, scufundam fiecare cuib de fidea

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aperitive
Macaroane cu brinza si marar