autor:

Sidy

» » Paste si pizza

Tagliatelle cu sos arrabiata

Autor: Sidy (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Italia


    Reteta postata pe: 24 februarie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Sidy (Chef de cuisine)   
Specific:  

Italia


Reteta postata pe: 24 februarie 2011

Ingrediente
400 g tagliatelle, 400 g rosii decojite, 1 ceapa, 3-4 catei usturoi, patrunjel verde, oregano, chilli, 2 linguri pasta gogosari, sare, piper, ulei

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

2 voturi

Mod de preparare

Se curata ceapa si usturoiul si se taie marunt.
Rosiile din conserva se toaca si ele marunt.
Patrunjelul verde se toaca fin.
In doua linguri ulei de masline sotam putin ceapa, dupa doua minute adaugam usturoiul, celelalte condimente si rosiile.
Lasam sa fiarba 10-15 minute pina cand ceapa se inmoaie de tot.
Intr-un vas punem apa cu sare si o lingura cu ulei.Lasam sa dea in clocot si adaugam pastele pe care le lasam sa fiarba 8 minute.
Dupa ce sunt gata le strecuram de apa in care au fiert , le dam sub un jet de apa rece apoi le punem in farfurii.
Deasupra punem sos arabiata din belsug si presaram patrunjel verde tocat.
Se poate rade putin cascaval deasupra.
O mancare usoara si foarte sanatoasa.
Pofta mare !
Daca ti-a placut reteta noastra "Tagliatelle cu sos arrabiata" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Paste si pizza
Paccheri umpluti cu carne de curcan

Paccheri umpluti cu carne de curcan

Aceste paste fainoase sunt obtinute din gris de grau dur, sunt scurte si se pot umple usor cu diferite

1 vot    0 comentarii
45 min
Paste si pizza
Paste cu brie si dulceata de ardei iuti

Paste cu brie si dulceata de ardei iuti

Fierbem pastele conform instructiunilor de pe pachetul de paste. Dupa ce s-au fiert, le scurgem

0 voturi    0 comentarii
15 min
Paste si pizza

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 6 comentarii
  • Fara foto

  • Camelia Grosu

    Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 25 februarie 2011

    Delicios.

  • anaandronel

    anaandronel (Chef de cuisine) , 24 februarie 2011

    Sunt foarte bune si pot sa garantez pentru ca si eu fac in genul asta dar fara chilli,pt copiii binenteles,si intradevar este foarte usoara si delicioasa!!!***** pt aceasta minunata reteta.

  • maddy

    maddy (Chef de cuisine) , 24 februarie 2011

    sunt in italia si stiu ca se racesc pastele doar cand se doreste o salata ..in rest arata super bine.

    • sorina gabriela

      sorina gabriela (Chef de cuisine) , 24 februarie 2011

      mmmm bune :) , i-mi plac pastele la nebunie, dar ma abtin......dar daca ma gandesc mai bine ,vorba Liei, venim la masa ? *****

    • Daniela

      Daniela (Chef de cuisine) , 24 februarie 2011

      Vin si eu !

    • Lia Maria

      Lia Maria (Chef de cuisine) , 24 februarie 2011

      Cred ca vin si eu la o portie...mi-ai facut pofta yumi,yumi. *****

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

30 min

2 voturi

Ingrediente

  • 400 g tagliatelle
  • 400 g rosii decojite
  • 1 ceapa
  • 3-4 catei usturoi
  • patrunjel verde
  • oregano
  • chilli
  • 2 linguri pasta gogosari
  • sare
  • piper
  • ulei

Raporteaza reteta

Retete
de Sidy
Rulada Simona

Rulada Simona

Se pune pe foc mic , margarina la topit, se adauga faina ,laptele si condimentele si se amesteca

60 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive
Gogosari murati pentru iarna

Gogosari murati pentru iarna

Se curata gogosarii de cotor, se taie apoi in 4, se amesteca cu toate ingredientele si se lasa asa

224 voturi    26 comentarii
1h
Conserve si muraturi
Escalop cu ciuperci

Escalop cu ciuperci

Carnea care o ai o tai felii si o bati ca si la snitel, apoi o faci cu sare si piper si o prajesti

22 voturi    6 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Camelia Grosu (Chef de cuisine)

Delicios.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Paste si pizza

Paste cu ton si dovlecel Paste cu ton si dovlecel

Punem apa si sare la fiert intr-o oala, cand incepe sa fiarba, adaugam pastele ,lasam sa fiarba timpul indicat pe ambalaj. Intr-o

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Tortelloni cu sos de patlagele galbene Tortelloni cu sos de patlagele galbene

Se fierb tortelloni dupa intructiunile de pe ambalaj, se clatesc cu apa rece si se lasa pret de cateva minute, la scurs, in strecuratoare. Se

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Gnocchi cu carne