Se curata ceapa si usturoiul si se taie marunt.
Rosiile din conserva se toaca si ele marunt.
Patrunjelul verde se toaca fin.
In doua linguri ulei de masline sotam putin ceapa, dupa doua minute adaugam usturoiul, celelalte condimente si rosiile.
Lasam sa fiarba 10-15 minute pina cand ceapa se inmoaie de tot.
Intr-un vas punem apa cu sare si o lingura cu ulei.Lasam sa dea in clocot si adaugam pastele pe care le lasam sa fiarba 8 minute.
Dupa ce sunt gata le strecuram de apa in care au fiert , le dam sub un jet de apa rece apoi le punem in farfurii.
Deasupra punem sos arabiata din belsug si presaram patrunjel verde tocat.
Se poate rade putin cascaval deasupra.
O mancare usoara si foarte sanatoasa.
Pofta mare !

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii