Curatam rosiile. Eu nu le-am mai oparit sa le curat si de coaja ci le-am scos doar miezul apoi le-am taiat cubulete.
In putin ulei de masline (foarte putin caci bacon-ul are deja grasime) calim baconul pana devine rumen. Adaugam usturoiul peste bacon, calim putin pana aproape se rumeneste si el. Peste toate adaugam ardeiul iute si rosiile. Eu am adaugat si foarte putin suc de rosii sa ajut putin sosul sa fiarba mai bine. L-am lasat la fiert pentru 10-15 minute pana scade putin. Se potriveste de sare si piper.
Cat timp sosul scade fierbem pastele in apa cu sare. Cand sunt gata, se scurg de apa si se adauga la sosul din tigaie. Le mai tinem pe foc 1-2 minute sa se combine aromele apoi adaugam frunzulitele de busuioc taiate marunt.
Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii