autor:

Alice Ciobanu

» » , Mancaruri cu carne, Paste si pizza

Tagliattelle cu spanac si tocanita de iepure

Autor: Alice Ciobanu (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Italia


    Reteta postata pe: 06 martie 2012

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Alice Ciobanu (Chef de cuisine)   
Specific:  

Italia


Reteta postata pe: 06 martie 2012

Ingrediente
Asadar ingrediente:, tagliattelle de spanac, 3 linguri ulei de masline, pulpe de la un iepure de casa, 1 morcov, 1 lingurita ienibahar sfaramat usor, 1 lingurita rozmarin, 1 lingurita cimbru, 1/2 lingurita fenicul, 250 ml vin rosu, 2-3 linguri pasta tomate, 300 ml supa de pui, 1 lingura mustar, sare si piper

Dificultate: Medie Timp: 1h 20 min

1 vot

Mod de preparare

Astfel ca incingeti intr-o cratita uleiul de masline si puneti pulpele de iepure taiate in bucati mari si prajiti-le pe toate partile pana se rumenesc, cam 2-3 minute pe fiecare parte.
Scoateti-le pe un platou cald si puneti in tigaie usturoiul, cepele si morcovul, toate tocate marunt. Prajitit-le pe foc 2-3 minute pana se patrund. Adaugati apoi ienibaharul, cimbru, feniculul, rozmarinul si bucatile de iepure.
Turnati vinul si pasta de tomate, asezonati cu sare si piper si lasati sa clocoteasca pana ce scade lichidul aproape de jumatate. Turnati supa si mustarul si lasati la foc mic, 30 minute, pana ce carnea se fragezeste. Scoateti apoi bucatile de iepure si dezosati-le. Dupa care le puneti din nou in sos.
Cand e aproape gata de servire, puneti pe foc o oala cu apa sarata si fierbeti tagliatellele usor al dente.
Cand sunt gata le scurgeti si puneti din tocanita de iepure calda. Seriviti-le calde
Daca ti-a placut reteta noastra "Tagliattelle cu spanac si tocanita de iepure" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Paste si pizza
Spaghetti cu fructe de mare

Spaghetti cu fructe de mare

Fierbeti pastele in multa apa cu un varf de sare conform timpului indicat pe ambalaj. Secretul meu

0 voturi    0 comentarii
30 min
Paste si pizza
Turtite cu masline la Doubletta

Turtite cu masline la Doubletta

Se incalzeste cana de lapte impreuna cu untul. Drojdia se amesteca cu faina si cu sarea. Se taie

2 voturi    4 comentarii
15 min
Paste si pizza

Recomandari pentru tine si casa ta

Promo clipper set

- 25 %
199.99 lei
149.99 lei

Vacuum Blender HB300RE

- 500 lei
1499.99 lei
999.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Dificultate

Medie

Timp

1h 20 min

1 vot

Ingrediente

  • Asadar ingrediente:
  • tagliattelle de spanac
  • 3 linguri ulei de masline
  • pulpe de la un iepure de casa
  • 1 morcov
  • 1 lingurita ienibahar sfaramat usor
  • 1 lingurita rozmarin
  • 1 lingurita cimbru
  • 1/2 lingurita fenicul
  • 250 ml vin rosu
  • 2-3 linguri pasta tomate
  • 300 ml supa de pui
  • 1 lingura mustar
  • sare si piper

Raporteaza reteta

Retete
de Alice Ciobanu
Salată de leurdă

Salată de leurdă

Se spală bine leurda şi toate celelalte, se taie potrivit, se amestecă şi se stropeşte cu ulei

10 voturi    2 comentarii
30 min
Salate de legume
Aripi de raţă cu varză

Aripi de raţă cu varză

Se spală raţă şi se pune la fiert. Varza se toacă, se taie... cum o face fiecare pentru mâncarea

2 voturi    3 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Cighir a la "Ciobeni"

Cighir a la "Ciobeni"

Se spală foarte bine toate măruntaiele cu apă rece şi se taie în bucăţi potrivite. Rinichiul

3 voturi    0 comentarii
1h 40 min
Aperitive cu carne
burdulea maria elena

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

Arata minunat!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Paste si pizza

Spaghete Carbonara reţetă simplă Spaghete Carbonara reţetă simplă

Spaghete Carbonara rețeta simplă Taiati costita cubulete si o caliti intr-un pic de ulei. Bateti galbenusurile cu smantina si cu

46 voturi    16 comentarii
18 min
Paste si pizza
Spaghete Carbonara  reţetă cu smântână Spaghete Carbonara reţetă cu smântână

Preparare Spaghete Carbonara rețetă cu smântână: Se taie mezelul fasii subtiri si se prajeste intr-o tigaie in uleiul

11 voturi    3 comentarii
40 min
Paste si pizza
Paste cu sos de post