autor:

Alice Ciobanu

» » , Mancaruri cu carne, Paste si pizza

Tagliattelle cu spanac si tocanita de iepure

Autor: Alice Ciobanu (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Italia


    Reteta postata pe: 06 martie 2012

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Alice Ciobanu (Chef de cuisine)   
Specific:  

Italia


Reteta postata pe: 06 martie 2012

Ingrediente
Asadar ingrediente:, tagliattelle de spanac, 3 linguri ulei de masline, pulpe de la un iepure de casa, 1 morcov, 1 lingurita ienibahar sfaramat usor, 1 lingurita rozmarin, 1 lingurita cimbru, 1/2 lingurita fenicul, 250 ml vin rosu, 2-3 linguri pasta tomate, 300 ml supa de pui, 1 lingura mustar, sare si piper

Dificultate: Medie Timp: 1h 20 min

1 vot

Mod de preparare

Astfel ca incingeti intr-o cratita uleiul de masline si puneti pulpele de iepure taiate in bucati mari si prajiti-le pe toate partile pana se rumenesc, cam 2-3 minute pe fiecare parte.
Scoateti-le pe un platou cald si puneti in tigaie usturoiul, cepele si morcovul, toate tocate marunt. Prajitit-le pe foc 2-3 minute pana se patrund. Adaugati apoi ienibaharul, cimbru, feniculul, rozmarinul si bucatile de iepure.
Turnati vinul si pasta de tomate, asezonati cu sare si piper si lasati sa clocoteasca pana ce scade lichidul aproape de jumatate. Turnati supa si mustarul si lasati la foc mic, 30 minute, pana ce carnea se fragezeste. Scoateti apoi bucatile de iepure si dezosati-le. Dupa care le puneti din nou in sos.
Cand e aproape gata de servire, puneti pe foc o oala cu apa sarata si fierbeti tagliatellele usor al dente.
Cand sunt gata le scurgeti si puneti din tocanita de iepure calda. Seriviti-le calde
Daca ti-a placut reteta noastra "Tagliattelle cu spanac si tocanita de iepure" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Paste si pizza
Torta rustica

Torta rustica

Spanacul se alege,se spala si se pune la fiert in apa cu putina sare.Cand e fiert se scurge si se

5 voturi    11 comentarii
1h 15 min
Paste si pizza
Spaghete cu sos de rosii

Spaghete cu sos de rosii

Pregatim sosul de rosii ca la ostropel si in timp ce sosul e pe foc ,pregatim spaghetele:punem apa

4 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Paste si pizza

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Dificultate

Medie

Timp

1h 20 min

1 vot

Ingrediente

  • Asadar ingrediente:
  • tagliattelle de spanac
  • 3 linguri ulei de masline
  • pulpe de la un iepure de casa
  • 1 morcov
  • 1 lingurita ienibahar sfaramat usor
  • 1 lingurita rozmarin
  • 1 lingurita cimbru
  • 1/2 lingurita fenicul
  • 250 ml vin rosu
  • 2-3 linguri pasta tomate
  • 300 ml supa de pui
  • 1 lingura mustar
  • sare si piper

Raporteaza reteta

Retete
de Alice Ciobanu
Salată de leurdă

Salată de leurdă

Se spală bine leurda şi toate celelalte, se taie potrivit, se amestecă şi se stropeşte cu ulei

10 voturi    2 comentarii
30 min
Salate de legume
Aripi de raţă cu varză

Aripi de raţă cu varză

Se spală raţă şi se pune la fiert. Varza se toacă, se taie... cum o face fiecare pentru mâncarea

2 voturi    3 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Cighir a la "Ciobeni"

Cighir a la "Ciobeni"

Se spală foarte bine toate măruntaiele cu apă rece şi se taie în bucăţi potrivite. Rinichiul

3 voturi    0 comentarii
1h 40 min
Aperitive cu carne
burdulea maria elena

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

Arata minunat!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Paste si pizza

Paste tricolore cu masline si sos Paste tricolore cu masline si sos

Ceapa se taie mărunt, morcovul se dă pe răzătoarea mare, măslinele se curăţă de sâmburi şi se taie mărunt. Pastele

1 vot    0 comentarii
45 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Spaghete negre cu cerneală de sepie cu creveti in sos de cocos Spaghete negre cu cerneală de sepie cu creveti in sos de cocos

Punem spaghetele intr-o cratita cu apa sarata si fierbem conform instructiunilor de pe ambalaj. Se spala crevetii, se scurg si se sterg

0 voturi    0 comentarii
30 min
Paste si pizza
Pizza