Punem putin ulei la incins si calim usturoil taiat rondele.
Scoatem usturoiul si in uleiul din tigaie calim pastrama de pui, taiata cubulete.Tinem pe foc pana cand aceasta isi schimba culoarea.
Dovleceii ii taiem rondele subtiri,presaram sare pe ei si ii asezam pe un prosop absorbant.Tinem asa circa 10-15 min ,pana cand iese apa din ei,dupa care ii stergem bine si ii punem intr-o tigaie de teflon .Ii lasam 2 min pe o parte apoi ii intoarcem pe cealalta parte pentru circa 1 min.
Fierbem pastele conform instructiunilor de pe ambalaj.
Scurgem pastele si le amestecam cu pastrama si rondelele de dovlecel.
Incorporam zeama de lamaie,coaja de lamaie si condimentam dupa gust cu sare si piper.
Amestecam usor.
Optional se poate servi cu parmezan.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii