Tagliolini cu pastrama de pui si dovlecel

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
redusa
Tagliolini cu pastrama de pui si dovlecel

Ingrediente

  • 250 g paste
  • 200 g pastrama de pui
  • 1 dovlecel taiat rondele
  • 2 catei usturoi
  • zeama de la 1/2 lamaie
  • coaja rasa de la 1/2 lamaie.
  • ulei
  • sare
  • piper macinat

Mod de preparare

Punem putin ulei la incins si calim usturoil taiat rondele.

Scoatem usturoiul si in uleiul din tigaie calim pastrama de pui, taiata cubulete.Tinem pe foc pana cand aceasta isi schimba culoarea.

Dovleceii ii taiem rondele subtiri,presaram sare pe ei si ii asezam pe un prosop absorbant.Tinem asa circa 10-15 min ,pana cand iese apa din ei,dupa care ii stergem bine si ii punem intr-o tigaie de teflon .Ii lasam 2 min pe o parte apoi ii intoarcem pe cealalta parte pentru circa 1 min.

Fierbem pastele conform instructiunilor de pe ambalaj.

Scurgem pastele si le amestecam cu pastrama si rondelele de dovlecel.

Incorporam zeama de lamaie,coaja de lamaie si condimentam dupa gust cu sare si piper.

Amestecam usor.

Optional se poate servi cu parmezan.

 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii. Fii primul care comentează!

Adaugă comentariu

Orez cu carne de porc

Orez cu carne de porc

Reteta de orez cu carne de porc. Cum prepari acasa cea mai buna reteta de orez cu carne de porc.

Orez cu carne de porc
Omleta cu unt si ceapa verde

Omleta cu unt si ceapa verde

Omleta cu unt si ceapa verde
Jeleu de zmeura

Jeleu de zmeura

Reteta de jeleu de zmeura. Cum faci jeleu de zmeura reteta fara conservanti.

Jeleu de zmeura