autor:

Fara foto

» » Paste si pizza

Taietei chinezesti cu pui, ardei si zuchinni

Autor: bucataria-sylviei (Chef de cuisine)   
   Specific: 

China


    Reteta postata pe: 25 noiembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: bucataria-sylviei (Chef de cuisine)   
Specific:  

China


Reteta postata pe: 25 noiembrie 2009

Ingrediente
, Avem nevoie pentru 4 portii de 250 grame de taietei chinezesti, un zuchinni mediu, un ardei rosu mare, 300 grame de piept de pui taiat cubutete, o lingura ulei de masline, sare, piper, ghimbir pudra, o lingura sos soya, cateva picaturi de ulei de susan, eu mai folosesc un amestec de condimente pentru mancarurile chinezesti ce are ghimbir si coriandru, boia si piper alb.,

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

5 voturi

Mod de preparare


Pregatim pieptul de pui, il spalam si curatam de grasime si il taiem cubulete mici.

Ardeiul rosu il taiem fasii lungi si zuchinni lamele late, lungi de 3-4 cm. Intr-un wok calim pieptul de pui intr-o lingura de ulei de masline, cand ia culoare alba adaugam condimentele si legumele si punem o lingura de sos de soya si lasam la foc mic in jur de 7 minute. Legumele trebuie sa ramana al dente si sa nu fie prea fierte.

Cu un minut inainte de a fi gata adaugam taieteii chinezesti storsi de apa si taiati in prealabil. Mai condimentam daca este cazul si adaugam cateva picaturi de ulei de susan. Se servesc fierbinti si sunt buni si reci, serviti a doua zi dupa ce au fost tinuti la frigider. Este o reteta usoara si delicioasa.

Daca ti-a placut reteta noastra "Taietei chinezesti cu pui, ardei si zuchinni" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Paste si pizza
Icre  de caras

Icre de caras

Se pun icrele,zeama de lamiie si o cescuta de apa minerala intr-un vas cu peretele inalt ,se mixeaza

9 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Paste si pizza
Friptura de porc cu paste si masline

Friptura de porc cu paste si masline

Un fel de mancare gata-n 25 min pe ceas :) ! Nu-i asa ca te-am facut curioasa? Se amesteca mustarul,

3 voturi    1 comentariu
25 min
Paste si pizza

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

5 voturi

Ingrediente

  • Avem nevoie pentru 4 portii de 250 grame de taietei chinezesti
  • un zuchinni mediu
  • un ardei rosu mare
  • 300 grame de piept de pui taiat cubutete
  • o lingura ulei de masline
  • sare
  • piper
  • ghimbir pudra
  • o lingura sos soya
  • cateva picaturi de ulei de susan
  • eu mai folosesc un amestec de condimente pentru mancarurile chinezesti ce are ghimbir si coriandru
  • boia si piper alb.

Raporteaza reteta

Retete
de bucataria-sylviei
Ciulama/papricas de pui

Ciulama/papricas de pui

Intr-un vas punem la incins uleiul si adaugam zarzavaturile taiate cubulete mici cu putina sare

12 voturi    6 comentarii
40 min
Mancaruri cu carne
Pizza cu tzuchinni si jamon crud afumat

Pizza cu tzuchinni si jamon crud afumat

Se framanta un aluat clasic, lasand sa stea in cuib prima data drojdia cu apa si zaharul timp de

1 vot    1 comentariu
1h 45 min
Paste si pizza
Pizza trois fromages cu ruccola

Pizza trois fromages cu ruccola

Aluatul il lasam la dospit 30-60 de minute si apoi il punem la frigider pentru inca 30 minute minim. Preparare

1 vot    1 comentariu
1h 30 min
Paste si pizza
Adauga reteta
Retete

din Paste si pizza

Paste cu ton si dovlecel Paste cu ton si dovlecel

Punem apa si sare la fiert intr-o oala, cand incepe sa fiarba, adaugam pastele ,lasam sa fiarba timpul indicat pe ambalaj. Intr-o

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Tortelloni cu sos de patlagele galbene Tortelloni cu sos de patlagele galbene

Se fierb tortelloni dupa intructiunile de pe ambalaj, se clatesc cu apa rece si se lasa pret de cateva minute, la scurs, in strecuratoare. Se

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Spaghete cu sos din carne de pui