autor:

jsabrina

» » Paste si pizza

Taietei Chinezesti

Autor: jsabrina (Chef de cuisine)   
   Specific: 

China


    Reteta postata pe: 15 martie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: jsabrina (Chef de cuisine)   
Specific:  

China


Reteta postata pe: 15 martie 2010

Ingrediente
Jumatate de punga de taietei lungi, Jumatate de punga de taietei fundite, 2 - 3 fire de ceapa verde, O mana de patrunjel tocat, 300 grame branza de oaie, 1 ardei verde, 2 linguri de unt

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

8 voturi

Mod de preparare

S-a facut seara. Si cum nora pentru mama nu poate fi captivanta decat cu o portie de taietei chinezesti...uite ce a iesit !

Intr-o oala cu apa clocotita, punem taieteii la alergat , si ii lasam sa se fiarba conform instructiunilor de pe punga.
Tocam ceapa, tocam si ardei si-i punem intr-o tigaie in care am incins unt. Lasam ceapa si ardei sa petreaca un minut intim in untul incins , dupa care adaugam si branzica si incepem sa o pisam in tigaie ( Sarmana branzica ).

Scoatem pastele din apa, le relaxam intr-o strecuratoare pentru a scurge apa si le punem intr-un recipient.

Peste ele, provocam un val urias, si le innecam cu sosul obtinut din branzica .

Iar de aici incolo...Vizionare placuta !!
Daca ti-a placut reteta noastra "Taietei Chinezesti" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Paste si pizza
Taietei chinezesti cu bambus

Taietei chinezesti cu bambus

Preparare : intr-un wok punem uleiul la incins si adaugam legumele, punem condimentele si sosurile

12 voturi    3 comentarii
15 min
Paste si pizza
Taietei chinezesti cu pui, ardei si zuchinni

Taietei chinezesti cu pui, ardei si zuchinni

Pregatim pieptul de pui, il spalam si curatam de grasime si il taiem cubulete mici. Ardeiul

5 voturi    0 comentarii
20 min
Paste si pizza

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei

Blender Monterrey White

- 23 %
299.99 lei
229.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 5 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Estera Flori (Chef de cuisine) , 09 mai 2010

    foarte interesanta reteta.

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 01 mai 2010

    Bune paste.

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 03 aprilie 2010

    Felicitari pentru reteta postata !

    • Varadi Silvia

      Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 15 martie 2010

      Imi place cum iti prezinti retetele.

    • ana catalina focsa

      ana catalina focsa (Chef de cuisine) , 15 martie 2010

      Un nou si frumos mod de a scrie reteta.Felicitari,pare simpla si simpatica reteta!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

20 min

8 voturi

Ingrediente

  • Jumatate de punga de taietei lungi
  • Jumatate de punga de taietei fundite
  • 2 - 3 fire de ceapa verde
  • O mana de patrunjel tocat
  • 300 grame branza de oaie
  • 1 ardei verde
  • 2 linguri de unt

Raporteaza reteta

Retete
de jsabrina
Pilaf cu ciuperci si pui

Pilaf cu ciuperci si pui

Se portioneaza puiul ( alegem doar copanele si pieptul ), se spala bine si se pune la fiert, apoi

91 voturi    16 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Pui aromat a la`Sabrina

Pui aromat a la`Sabrina

Haideti sa incepem. Luam puiul si il spalam bine bine binee..apoi il "trantim" in apa intr-o olicica,

8 voturi    7 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne
Fasole scazuta cu coaste de porc

Fasole scazuta cu coaste de porc

Bun. Am cheltuit banii sa cumparam ingredientele, prin urmare , din bun simt , stingem televizorul,

19 voturi    10 comentarii
2h 30 min
Mancaruri cu carne

Estera Flori (Chef de cuisine)

foarte interesanta reteta.

Adauga reteta
Retete

din Paste si pizza

Paste cu ton si dovlecel Paste cu ton si dovlecel

Punem apa si sare la fiert intr-o oala, cand incepe sa fiarba, adaugam pastele ,lasam sa fiarba timpul indicat pe ambalaj. Intr-o

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Tortelloni cu sos de patlagele galbene Tortelloni cu sos de patlagele galbene

Se fierb tortelloni dupa intructiunile de pe ambalaj, se clatesc cu apa rece si se lasa pret de cateva minute, la scurs, in strecuratoare. Se

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
LASAGNE CU VARZA SI MORCOVI