Ingrediente
Jumatate de punga de taietei lungi, Jumatate de punga de taietei fundite, 2 - 3 fire de ceapa verde, O mana de patrunjel tocat, 300 grame branza de oaie, 1 ardei verde, 2 linguri de unt
Dificultate: Redusa | Timp: 20 min
8 voturi
Mod de preparare
Intr-o oala cu apa clocotita, punem taieteii la alergat , si ii lasam sa se fiarba conform instructiunilor de pe punga.
Tocam ceapa, tocam si ardei si-i punem intr-o tigaie in care am incins unt. Lasam ceapa si ardei sa petreaca un minut intim in untul incins , dupa care adaugam si branzica si incepem sa o pisam in tigaie ( Sarmana branzica ).
Scoatem pastele din apa, le relaxam intr-o strecuratoare pentru a scurge apa si le punem intr-un recipient.
Peste ele, provocam un val urias, si le innecam cu sosul obtinut din branzica .
Iar de aici incolo...Vizionare placuta !!
Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 15 martie 2010
Imi place cum iti prezinti retetele.
ana catalina focsa (Chef de cuisine) , 15 martie 2010
Un nou si frumos mod de a scrie reteta.Felicitari,pare simpla si simpatica reteta!