autor:

Fara foto

» » Salate

Taietei cu sos de ciuperci si sunca

Autor: Diana (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 11 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Diana (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 11 iunie 2009

Ingrediente
400 gr ciuperci, 400 ml supa de carne, 200 gr paste fainoase (taietei lungi sau lasagna), 200 ml frisca, 150 gr sunca presata, 100 gr cascaval, 3 linguri ulei, 2 ardei, 2 linguri de unt, 2 linguri otet din vin, 1 ceapa alba, 1 salata, 1 lingurita amidon alimentar, 1 legatura de ceapa verde, sare, piper, putin zahar.

Dificultate: Medie Timp: 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Se taie ciupercutele in sferturi, ceapa alba se taie marunt, sunca se taie fasii inguste, dupa care se amesteca toate intr-o craticioara si se lasa la rumenit in putin unt. Apoi se adauga supa, frisca, sare si piper si se fierb putin. Amidonul se desface in putina apa si se pune ca o dresatura deasupra ciupercilor. Se adauga cascavalul taiat cuburi si se lasa sa fiarba incet pana ce se topeste tot cascavalul. Se taie si ceapa verde marunt si se adauga la ciuperci. Intre timp se fierb taieteii in apa cu putina sare si un strop de ulei. Salata se desface in frunze si se spala, apoi se taie fasii. Se scoate cotorul din ardei, se spala ardeiul si se taie subtire amestecandu-se cu frunzele de salata. Se face un sos de salata din ulei, otet, sare, piper si putin zahar si se pune pe salata. Se scot taieteii, se clatesc cu apa rece si apoi se adauga in salata verde, turnandu-se deasupra sosul de ciuperci cu sunca.
Daca ti-a placut reteta noastra "Taietei cu sos de ciuperci si sunca" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Salate reci
Icre de fasole

Icre de fasole

Fasolea se alege (sa nu fie boabe stricate), se spala in doua-trei ape, apoi se pune la fiert intr-o

1 vot    0 comentarii
2h 30 min
Salate reci
Ciuperci cu mărar și maioneză

Ciuperci cu mărar și maioneză

Clătim cu multă apă ciupercile din conservă, le scurgem de apă și chiar le stoarcem puțin.

2 voturi    0 comentarii
30 min
Salate reci

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

30 min

0 voturi

Ingrediente

  • 400 gr ciuperci
  • 400 ml supa de carne
  • 200 gr paste fainoase (taietei lungi sau lasagna)
  • 200 ml frisca
  • 150 gr sunca presata
  • 100 gr cascaval
  • 3 linguri ulei
  • 2 ardei
  • 2 linguri de unt
  • 2 linguri otet din vin
  • 1 ceapa alba
  • 1 salata
  • 1 lingurita amidon alimentar
  • 1 legatura de ceapa verde
  • sare
  • piper
  • putin zahar.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Salate reci

Salata cu paste, piept de pui si porumb Salata cu paste, piept de pui si porumb

Se fierb pastele conform instrucțiunilor de pe ambalaj, după care se trec prin jet de apă rece și se pun la scurs într-o sită. Se

4 voturi    0 comentarii
30 min
Delicii sanatoase de la bloggeri
Salata de castraveti cu iaurt Salata de castraveti cu iaurt

E posibil ca multi sa nu cunoasca acesta salata delicioasa, care este usor de preparat si fara prea multe ingrediente. Se poate servi

1 vot    0 comentarii
30 min
Salate de legume
Salata de legume cu naut