autor:

mihaela cecilia

» » Aluaturi si Foietaje

Taietei de casa

Autor: mihaela cecilia (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 01 martie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: mihaela cecilia (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 01 martie 2010

Ingrediente
100g faina, 1 ou, sare

Dificultate: Redusa Timp: 15 min

2 voturi

Mod de preparare

Se bate oul cu un praf de sare si apoi se adauga usor faina. Se framanta bine aluatul , se intinde o foaie foarte subtire , se ruleaza si se taie fasii subtiri , cu un cutit bine ascutit , in functie de cat de lati vrem sa fie taieteii. Trebuie de avut grija sa se mai adauge faina peste taietei pentru a nu se lipi. Se lasa la uscat 30 minute si apoi se pot folosi.
Daca ti-a placut reteta noastra "Taietei de casa" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aluaturi si Foietaje
Taietei de casa

Taietei de casa

Se bate oul, se adauga praful de sare si faina, amestecam bine pana cand aluatul devine ferm si nu

14 voturi    15 comentarii
10 min
Borsuri si Ciorbe
Taietei de casa cu sos de rosii

Taietei de casa cu sos de rosii

Taieteii se fierb in 3 litri apa cu sare. Ceapa, usturoiul si sunca se taie marunt si se calesc

3 voturi    4 comentarii
40 min
Paste si pizza

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 25 %
239.99 lei
179.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 04 martie 2010

    La fel prepar si eu taiteii..Sunt grozavi...

  • Mihaela11

    Mihaela11 (Chef de cuisine) , 04 martie 2010

    Excelenta reteta.Arata superb.***** Nimic nu miroasa ca taiteii.

  • Camelia Grosu

    Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 02 martie 2010

    Eu nu bat oul cand fac.

Dificultate

Redusa

Timp

15 min

2 voturi

Ingrediente

  • 100g faina
  • 1 ou
  • sare

Raporteaza reteta

Retete
de mihaela cecilia
SALATA DE ARDEI COPTI CU PIEPT DE PUI

SALATA DE ARDEI COPTI CU PIEPT DE PUI

Pieptul de pui se taie fasii subtiri si se marineaza 15 minute in 2 linguri de ulei de masline si

11 voturi    8 comentarii
30 min
Salate cu carne
Ardei copti pane

Ardei copti pane

Ardeii se coc, se curata de pielita si se aseaza pe un platou pe care s-au asezat in prealabil servetele

9 voturi    5 comentarii
1h
Aperitive
MANCARICA DE MAZARE CU GALUSTE

MANCARICA DE MAZARE CU GALUSTE

Ceapa se curata, se spala si se taie marunt dupa care se caleste in putin ulei; morcovii se curata,

7 voturi    2 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

valentina ionita (Chef de cuisine)

La fel prepar si eu taiteii..Sunt grozavi...

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aluaturi si Foietaje

Paine coapta pe frunze de varza Paine coapta pe frunze de varza

1. MAIAUA: intr-un vas se freacă drojdia cu puțin zahăr și aproximativ 50 ml-100 ml apă ( din cea măsurată). Se lasă la dospit

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Covrigi cu susan Covrigi cu susan

In oala mixerului cernem fainele, adaugam drojdia si zaharul si amestecam cu suportul ptr framantat, adaugam uleiul si apa si, cand

1 vot    0 comentarii
1h 20 min
Aluaturi si Foietaje
Gogosele umplute