autor:

mihaela cecilia

» » Aluaturi si Foietaje

Taietei de casa

Autor: mihaela cecilia (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 01 martie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: mihaela cecilia (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 01 martie 2010

Ingrediente
100g faina, 1 ou, sare

Dificultate: Redusa Timp: 15 min

2 voturi

Mod de preparare

Se bate oul cu un praf de sare si apoi se adauga usor faina. Se framanta bine aluatul , se intinde o foaie foarte subtire , se ruleaza si se taie fasii subtiri , cu un cutit bine ascutit , in functie de cat de lati vrem sa fie taieteii. Trebuie de avut grija sa se mai adauge faina peste taietei pentru a nu se lipi. Se lasa la uscat 30 minute si apoi se pot folosi.
Daca ti-a placut reteta noastra "Taietei de casa" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aluaturi si Foietaje
Ciorba de gaina cu taietei de casa

Ciorba de gaina cu taietei de casa

Se portioneaza gaina, se spala si se pune la fiert cu putina sare. Se spumeaza, se lasa sa dea in

6 voturi    9 comentarii
3h
Borsuri si Ciorbe
Taietei de casa

Taietei de casa

Se bate oul, se adauga praful de sare si faina, amestecam bine pana cand aluatul devine ferm si nu

14 voturi    15 comentarii
10 min
Borsuri si Ciorbe

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 04 martie 2010

    La fel prepar si eu taiteii..Sunt grozavi...

  • Mihaela11

    Mihaela11 (Chef de cuisine) , 04 martie 2010

    Excelenta reteta.Arata superb.***** Nimic nu miroasa ca taiteii.

  • Camelia Grosu

    Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 02 martie 2010

    Eu nu bat oul cand fac.

Dificultate

Redusa

Timp

15 min

2 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de mihaela cecilia
SALATA DE ARDEI COPTI CU PIEPT DE PUI

SALATA DE ARDEI COPTI CU PIEPT DE PUI

Pieptul de pui se taie fasii subtiri si se marineaza 15 minute in 2 linguri de ulei de masline si

11 voturi    8 comentarii
30 min
Salate cu carne
Ardei copti pane

Ardei copti pane

Ardeii se coc, se curata de pielita si se aseaza pe un platou pe care s-au asezat in prealabil servetele

9 voturi    5 comentarii
1h
Aperitive
MANCARICA DE MAZARE CU GALUSTE

MANCARICA DE MAZARE CU GALUSTE

Ceapa se curata, se spala si se taie marunt dupa care se caleste in putin ulei; morcovii se curata,

5 voturi    2 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

valentina ionita (Chef de cuisine)

La fel prepar si eu taiteii..Sunt grozavi...

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aluaturi si Foietaje

Pita deosebita Pita deosebita

Pregatim alautul Eu pun in oala mixerului faina cernuta adaug zaharul,drojdia si uleiul si las ca mixerul sa lucreze adaug treptat

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Covrigi bavarezi Covrigi bavarezi

Se pune faina intr-un bol, in mijloc se pune drojdia cu apa, se amesteca si se lasa 20 minute sa creasca maiaua. Dupa ce a crescut se

20 voturi    7 comentarii
2h
Aluaturi si Foietaje
Fougasse cu ceapa rosie, rosii cherry si seminte