autor:

Fara foto

» » Paste si pizza

Taietei de orez cu pui si legume

Autor: bucataria-sylviei (Chef de cuisine)   
   Specific: 

China


    Reteta postata pe: 08 mai 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: bucataria-sylviei (Chef de cuisine)   
Specific:  

China


Reteta postata pe: 08 mai 2010

Ingrediente
Avem nevoie pentru 2 portii de : 50 grame de taietei de orez, 100 grame piept de pui taiat cubulete, 2 cepe mici echalote taiete solzisori, cateva ciuperci negre chinezesti si ciuperci aromate chinezesti, o treime de zuchinni ( dovlecel verde), o lingura ulei de masline, o lingura de sos de soya, un varf de cutit de pudra de ardei iute, putin ghimbir macinat, sare, piper.

Dificultate: Medie Timp: 15 min

22 voturi

Mod de preparare

Pregatim ingredientele , taiem legumele si puiul cubulete. Ciupercile le-am avut uscate si le-am rehidratat cu apa fierbinte.
Am calit puiul, ceapa si ciupercile in ulei de masline pret de cateva minute apoi am adaugat sosul de soya si condimentele si o canita de apa si am lasat sa fiarba la foc mic.
Dupa 10 minute am adaugat si zuchinni si l-am mai lasat 2 minute. Am adaugat apoi taieteii de orez fierti separat , am amestecat cu grija si am mai lasat 1-2 minute la foc mic.
Sunt exceleti atat calzi cat si reci, super aromati si lejeri. Puteti sa adaptati reteta cu ce aveti la indemana.
Daca ti-a placut reteta noastra "Taietei de orez cu pui si legume" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Paste si pizza
Taietei de orez cu piept de pui si legume(reteta filipineza)

Taietei de orez cu piept de pui si legume(reteta filipineza)

Se fierb taieteii in apa cu sare 3 minute,se scurg,se lasa la racit. Pieptul de pui il prajim putin

1 vot    2 comentarii
25 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Spirale Tricolore cu Sunca

Spirale Tricolore cu Sunca

Se pun pastele la fiert in apa cu putina sare, se taie sunca fasii subtiri, se toaca ceapa mic si

11 voturi    3 comentarii
25 min
Paste si pizza

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 23 %
389.99 lei
299.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 13 comentarii
  • Fara foto

  • dicarmencitta1957

    dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 12 mai 2010

    Foarte bun,arata tare bine si sunt sigura ca au fost un deliciu.Felicitari draga Sylvia si bine ai venit pe gustos.ro.

  • Mihaela11

    Mihaela11 (Chef de cuisine) , 11 mai 2010

    Foarte fini si arata super!*****

  • Fara foto

    bucataria-sylviei (Chef de cuisine) , 10 mai 2010

    Multumesc, o sa mai postez retete chinezesti.

    • Varadi Silvia

      Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 09 mai 2010

      Minunat,mai ales cu taitei din orez.

    • Daniela

      Daniela (Chef de cuisine) , 09 mai 2010

      Interesanta reteta, tare bine arata !

    • Ioana capsunica

      Ioana capsunica (Chef de cuisine) , 09 mai 2010

      Imi plac retetele mai deosebite, mai ales cele chinezesti. Bravo!

    • Fara foto

      bucataria-sylviei (Chef de cuisine) , 09 mai 2010

      Ma bucur ca va place, multumesc pentru aprecieri !

    • mihaela cecilia

      mihaela cecilia (Chef de cuisine) , 09 mai 2010

      Imi place mult aceasta reteta!

    • Piri Piri e Canela

      Piri Piri e Canela (Chef de cuisine) , 09 mai 2010

      Arata bine!si e foarte bun, taietei de orez in Portugalia,se numesc Cabelo de anjo(pãr de înger).

    • ALINA BANICA

      ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 08 mai 2010

      Interesant si gustos in acelasi timp!

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 08 mai 2010

      Intr-adevar o reteta rapida si gustoasa ...

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 08 mai 2010

      Cred ca e un deliciu.

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 08 mai 2010

      Apetisanta, imi plac taiteii de nylon(de orez). O reteta f. rapida si hranitoare.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

15 min

22 voturi

Ingrediente

  • Avem nevoie pentru 2 portii de : 50 grame de taietei de orez
  • 100 grame piept de pui taiat cubulete
  • 2 cepe mici echalote taiete solzisori
  • cateva ciuperci negre chinezesti si ciuperci aromate chinezesti
  • o treime de zuchinni ( dovlecel verde)
  • o lingura ulei de masline
  • o lingura de sos de soya
  • un varf de cutit de pudra de ardei iute
  • putin ghimbir macinat
  • sare
  • piper.

Raporteaza reteta

Retete
de bucataria-sylviei
Ciulama/papricas de pui

Ciulama/papricas de pui

Intr-un vas punem la incins uleiul si adaugam zarzavaturile taiate cubulete mici cu putina sare

12 voturi    6 comentarii
40 min
Mancaruri cu carne
Pizza cu tzuchinni si jamon crud afumat

Pizza cu tzuchinni si jamon crud afumat

Se framanta un aluat clasic, lasand sa stea in cuib prima data drojdia cu apa si zaharul timp de

1 vot    1 comentariu
1h 45 min
Paste si pizza
Pizza trois fromages cu ruccola

Pizza trois fromages cu ruccola

Aluatul il lasam la dospit 30-60 de minute si apoi il punem la frigider pentru inca 30 minute minim. Preparare

1 vot    1 comentariu
1h 30 min
Paste si pizza

dicarmencitta1957 (Chef de cuisine)

Foarte bun,arata tare bine si sunt sigura ca au fost un deliciu.Felicitari draga Sylvia si bine ai venit pe gustos.ro.

Adauga reteta
Retete

din Paste si pizza

Paste cu ton si dovlecel Paste cu ton si dovlecel

Punem apa si sare la fiert intr-o oala, cand incepe sa fiarba, adaugam pastele ,lasam sa fiarba timpul indicat pe ambalaj. Intr-o

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Tortelloni cu sos de patlagele galbene Tortelloni cu sos de patlagele galbene

Se fierb tortelloni dupa intructiunile de pe ambalaj, se clatesc cu apa rece si se lasa pret de cateva minute, la scurs, in strecuratoare. Se

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Macaroane la tava