autor:

marta gabriela abdelhafiz

» » Sosuri

Tapenada cu masline kalamata

Autor: marta gabriela abdelhafiz (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Franta


    Reteta postata pe: 06 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: marta gabriela abdelhafiz (Chef de cuisine)   
Specific:  

Franta


Reteta postata pe: 06 iunie 2009

Ingrediente
3 catei de usturoi, 1 ceasca masline kalamata fara simburi, 2 linguri capere, 3 linguri patrunjel verde tocat, 2 linguri suc de lamiie, 2 linguri ulei de masline, sare,piper

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

1 vot

Mod de preparare

Se amesteca totul bine la blender.
Se pune in boluri si se serveste cu felii de piine prajita sau cu crakeri
Daca ti-a placut reteta noastra "Tapenada cu masline kalamata" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Sosuri
Sos rosu usturoiat

Sos rosu usturoiat

Coacem ardeii, ii presaram cu sare si ii lasam un pic sa se racoreasca. Coacem si rosiile. Curatam

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Sosuri
Bilute in sos de rosii / Balletjes in tomatensaus

Bilute in sos de rosii / Balletjes in tomatensaus

- Puneti apa la fiert intr-o oala si cand fierbe adaugati cuburile de pui. - Intre timp amestecati

2 voturi    0 comentarii
1h
Sosuri

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

1 vot

Ingrediente

  • 3 catei de usturoi
  • 1 ceasca masline kalamata fara simburi
  • 2 linguri capere
  • 3 linguri patrunjel verde tocat
  • 2 linguri suc de lamiie
  • 2 linguri ulei de masline
  • sare,piper

Raporteaza reteta

Retete
de marta gabriela abdelhafiz
Pulpe de pui umplute

Pulpe de pui umplute

In fiecare bucata de pulpa se pune cite un"betisor"din fiecare (cascaval, ardei, telina, morcov).

7 voturi    14 comentarii
30 min
Fripturi
Pui pe cutie de bere

Pui pe cutie de bere

Intr-un vas se amesteca mirodeniile, usturoiul, zeama de lamiie si portocala (sau mandarina), sarea,

4 voturi    9 comentarii
40 min
Fripturi
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Sosuri

Pasta de ardei Pasta de ardei

Se curata gogosarii, ardeii kapia, ardeii galbeni, ardeii bulgaresti de cotoare si seminte, se dau prin masina de carne si se pun intr-un

2 voturi    0 comentarii
4h
Conserve si muraturi
Sos rosu usturoiat Sos rosu usturoiat

Coacem ardeii, ii presaram cu sare si ii lasam un pic sa se racoreasca. Coacem si rosiile. Curatam usturoiul, apoi curatam ardeii de

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Bucate la borcan
MAIONEZA