Taramosalata

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa
Taramosalata

Ingrediente

  • o lingura de oua de peste(icre)
  • 1ceapa
  • 100g miez de paine
  • 100ml apa minerala
  • zeama de la o lamaie si cam 600 ml ulei

Mod de preparare

Intr-un robot de bucatarie se pune ceapa si miezul de paine,se adauga apa minerala si se fruleaza bine pana devine ca o crema.Se adauga ouale de peste(icre),zeama de lamaie si un pic de ulei si se fruleaza dinou adaugand putin cate putin ulei in robot pana ce a devenit totul foarte dens.Se serveste rece in special cu peste.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasta primavera conopida, rosii cherry si baby spanac

Pasta primavera conopida, rosii cherry si baby spanac

Se rupe conopida buchetele si se pune la fiert in apa cu sare timp de 5 minute.

Pasta primavera conopida, rosii cherry si baby spanac
Ghiveci de legume

Ghiveci de legume

Ghiveci de legume
Negresa pufoasa de post

Negresa pufoasa de post

Reteta de negresa pufoasa de post. Negresa pufoasa de post reteta simpla si delicioasa. Reteta de negresa cu gem. Negresa de...

Negresa pufoasa de post
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise