Ungeti cu margarina o forma pentru tarte cu adancimea de 3 cm (este de preferat sa pui hartie de copt in tava) Amestecati zaharul cu apa in cratita si lasatile sa fiarba. Adaugati sucul de lamaie si amestecati pana obtineti o culoare aurie. Turnati in forma astfel incat sa acoperiti fundul tavi. Incalziti cuptorul la 200 grade. Curatati bananele de coaja, taiati-le in jumatate pe latime si apoi in 3 pe lungime. Aranjati-le in forma de copt caramelizata, apasandu-le puternic una spre cealalta. Pudrati cu zahar vanilat. Intindeti aluatul foietaj si asezati-l deasupra bananelor. Introduceti marginile pe langa peretii formei. Introduceti in cuptorul incalzit in prealabil. Coaceti timp de 20-25 minute. Scoateti forma din cuptor, asteptati aproximativ 3 minute, dupa care rasturmati tarta gata pregatita pe un platou pentru servire.
Serviti-o calda sau rece
Descopera reteta traditionala de carnati de casa cu boia si usturoi, un preparat autentic din carne de porc. Afla pas cu pas...
Carnati de casa cu boia si usturoi. Reteta traditionala de carnati de porc facuti in casaDescopera cum sa prepari faguri cu crema de ciocolata, pas cu pas. Aceasta rețeta simpla si detaliata te va ghida prin...
Faguri cu crema de ciocolata reteta pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii