Se pregateste o tava de tarta-eu folosesc cele de silicon sant foarte practice.O ung cu putin unt si asez inauntru prima foaie de aluat si o asez bine si pe laturi.
Ceapa o prajesc dinainte usor sa fie aurie si o las sa se raceasca.
Intr-un vas bat ouale cu putina sare piper adaug branza moale branza galbena smantina si restul ingridentelor.
Se amesteca bine si se toarna peste foaia de aluat si deasupra punem cealalta foaie si marginile celor doua foi le lipim impreuna ca un colacel vezi fotografia.
Ungem tarta cu un ou batut in care am pus putina sare si piper si presaram si susan.
Se coace la 180 de grade in jur de 40- 50 de minute pana se rumeneste frumos si este coapta.
O rastorn pe platou cand se raceste putin si se poate servi.
Usor de pregatit si buna la o masa de seara cu o salata de legume.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii