autor:

kok miori

» » Budinci

Tarta cu ceapa si branza

Autor: kok miori (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Israel


    Reteta postata pe: 24 aprilie 2012

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: kok miori (Chef de cuisine)   
Specific:  

Israel


Reteta postata pe: 24 aprilie 2012

Ingrediente
300 gr de aluat de foietaj pe care il impartim in 2 foi subtiri., 2cepi mari taiate cuburi, 3oua, 250 gr de branza moale de uns, 100 gr de branza galbena cascaval sau emental, 250 de smantana groasa de gatit, 2linguri de faina, putina nucsoara, frunze uscate de zaatar

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

7 voturi

Mod de preparare

Se pregateste o tava de tarta-eu folosesc cele de silicon sant foarte practice.O ung cu putin unt si asez inauntru prima foaie de aluat si o asez bine si pe laturi.
Ceapa o prajesc dinainte usor sa fie aurie si o las sa se raceasca.
Intr-un vas bat ouale cu putina sare piper adaug branza moale branza galbena smantina si restul ingridentelor.
Se amesteca bine si se toarna peste foaia de aluat si deasupra punem cealalta foaie si marginile celor doua foi le lipim impreuna ca un colacel vezi fotografia.
Ungem tarta cu un ou batut in care am pus putina sare si piper si presaram si susan.
Se coace la 180 de grade in jur de 40- 50 de minute pana se rumeneste frumos si este coapta.
O rastorn pe platou cand se raceste putin si se poate servi.
Usor de pregatit si buna la o masa de seara cu o salata de legume.
Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu ceapa si branza" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Budinci
Tarta cu branza, ceapa verde si nuci

Tarta cu branza, ceapa verde si nuci

Pentru aluat: aluatul a fost facut la masina de paine, iar ingredientele au fost puse in masina in

1 vot    0 comentarii
1h 15 min
Aperitive cu brinza
Budinca  de orez

Budinca de orez

Se spala,sepune la fiert orezul cu laptele,ouale se bat ca pentu blat .Se caramlizeza zaharul intr-un

5 voturi    3 comentarii
1h
Budinci

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • Manolovici Eugen

    Manolovici Eugen (Chef de cuisine) , 12 februarie 2013

    as fi vrut si o poza cu o felioara din ea .

  • Maria Markov

    Maria Markov (Chef de cuisine) , 27 aprilie 2012

    Cred ca are un gust fantastic! Branza, ceapa ... wow! Si arata foarte apetisant!

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

7 voturi

Ingrediente

  • 300 gr de aluat de foietaj pe care il impartim in 2 foi subtiri.
  • 2cepi mari taiate cuburi
  • 3oua
  • 250 gr de branza moale de uns
  • 100 gr de branza galbena cascaval sau emental
  • 250 de smantana groasa de gatit
  • 2linguri de faina
  • putina nucsoara
  • frunze uscate de zaatar

Raporteaza reteta

Retete
de kok miori
Salata de legume fiarta

Salata de legume fiarta

Se curata toate legumele de coaja si se taie cubulete. Se poate folosi robotul culinar care face

9 voturi    2 comentarii
50 min
Salate de legume
prajitura de ciocolata cu crema

prajitura de ciocolata cu crema

se pune la topit o ciocolata cu margarina intru-n vas la ben-marin(vasul cu cicolata peste alt vas

31 voturi    7 comentarii
40 min
Torturi
Prajitura Mira

Prajitura Mira

Se face un aluat din 8 galbenuse frecate cu zahar. Cind zaharul nu se mai simte, se adauga uleiul

10 voturi    5 comentarii
50 min
Prajituri

Manolovici Eugen (Chef de cuisine)

as fi vrut si o poza cu o felioara din ea .

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Budinci

Budinca de paste cu ton salata si branza Budinca de paste cu ton salata si branza

Se fierb pastele in multa apa cu sare pana sant aproape moi-al dente.Se stropesc cu 2-3 linguri de ulei de masline ca sa nu se lipeasca

4 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Budinci
Crema de lamaie Crema de lamaie

Economica, sănătoasă și ușor de facut. Cea mai buna crema este cea făcută în casă. Se poate folosi pentru prajituri, rulade

2 voturi    0 comentarii
20 min
Budinci
Budinca de ananas