autor:

kok miori

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Tarta cu ciuperci si ceapa verde

Autor: kok miori (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Israel


    Reteta postata pe: 06 martie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: kok miori (Chef de cuisine)   
Specific:  

Israel


Reteta postata pe: 06 martie 2010

Ingrediente
1kg de ciuperci proaspete de gen Shampinion, 1/2 pahar ceapa verde taiata bucatele, 250 ml smantina ptr frisca, 250 gr de brinza grasa moale de uns, 5 oua, 1praf de copt, 3 cubulete Knor cu ciuperci, 50 gr de unt, 1/3 pahar lapte, tava ptr tarta de 26 cm

Dificultate: Redusa Timp: 1h

5 voturi

Mod de preparare

Se taie ciupercile in felii subtiri.
Se pune laptele la incalzit si se dizolva in el cubuletele de Knor.
Se unge tava cu unt.Dupa ce totul a fost pregatit se amesteca intr-un vas brinza cu smintina si ouale dupa care se adauga ciupercile si ceapa si deasemeni laptele care sa racit si praful de copt.
Se toarna totul in tava se niveleste si se da la copt la 160 de grade aproape 45 de minute sau pina cind tarta sa rumenit frumos.Este foarte gustoasa si potrivita ca o gustare sau ptr masa de seara.Este gustoasa calduta si chiar rece.
Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu ciuperci si ceapa verde" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Vinete pane

Vinete pane

Se curata vinetele de coaja si se taie pe lung in felii foarte subtiri de grosimea unei jumatati

6 voturi    4 comentarii
50 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Cartofi noi, impanati

Cartofi noi, impanati

Curatam cartofii de coaja si ii crestam pe orizontala( ca pe acordeon) lasand baza intact. Taiem

16 voturi    22 comentarii
1h 20 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 08 august 2010

    O bunatate !

  • Camelia Grosu

    Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 08 martie 2010

    Sunt sigura ca este buna.

Dificultate

Redusa

Timp

1h

5 voturi

Ingrediente

  • 1kg de ciuperci proaspete de gen Shampinion
  • 1/2 pahar ceapa verde taiata bucatele
  • 250 ml smantina ptr frisca
  • 250 gr de brinza grasa moale de uns
  • 5 oua
  • 1praf de copt
  • 3 cubulete Knor cu ciuperci
  • 50 gr de unt
  • 1/3 pahar lapte
  • tava ptr tarta de 26 cm

Raporteaza reteta

Retete
de kok miori
Salata de legume fiarta

Salata de legume fiarta

Se curata toate legumele de coaja si se taie cubulete. Se poate folosi robotul culinar care face

11 voturi    2 comentarii
50 min
Salate de legume
prajitura de ciocolata cu crema

prajitura de ciocolata cu crema

se pune la topit o ciocolata cu margarina intru-n vas la ben-marin(vasul cu cicolata peste alt vas

31 voturi    7 comentarii
40 min
Torturi
Prajitura Mira

Prajitura Mira

Se face un aluat din 8 galbenuse frecate cu zahar. Cind zaharul nu se mai simte, se adauga uleiul

10 voturi    5 comentarii
50 min
Prajituri

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Crochete coapte de bostan Crochete coapte de bostan

Bostanul eu il curat de coaja, il tai in bucati potrivite si ii il fierb in supa pana se inmoaie. Ceapa o prajesc in ulei pana devine

0 voturi    0 comentarii
50 min
Aperitive
Pui chinezesc cu paste si castane Pui chinezesc cu paste si castane

Taiem pieptul de pui spalat bine in fasii lunguiete. Punem bucatile rezultate intr-un castron impreuna cu sosul de soia, coniacul,

0 voturi    0 comentarii
40 min
Mancaruri cu carne
Dovlecei pane