autor:

kok miori

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Tarta cu ciuperci si ceapa verde

Autor: kok miori (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Israel


    Reteta postata pe: 06 martie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: kok miori (Chef de cuisine)   
Specific:  

Israel


Reteta postata pe: 06 martie 2010

Ingrediente
1kg de ciuperci proaspete de gen Shampinion, 1/2 pahar ceapa verde taiata bucatele, 250 ml smantina ptr frisca, 250 gr de brinza grasa moale de uns, 5 oua, 1praf de copt, 3 cubulete Knor cu ciuperci, 50 gr de unt, 1/3 pahar lapte, tava ptr tarta de 26 cm

Dificultate: Redusa Timp: 1h

5 voturi

Mod de preparare

Se taie ciupercile in felii subtiri.
Se pune laptele la incalzit si se dizolva in el cubuletele de Knor.
Se unge tava cu unt.Dupa ce totul a fost pregatit se amesteca intr-un vas brinza cu smintina si ouale dupa care se adauga ciupercile si ceapa si deasemeni laptele care sa racit si praful de copt.
Se toarna totul in tava se niveleste si se da la copt la 160 de grade aproape 45 de minute sau pina cind tarta sa rumenit frumos.Este foarte gustoasa si potrivita ca o gustare sau ptr masa de seara.Este gustoasa calduta si chiar rece.
Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu ciuperci si ceapa verde" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Rosii umplute cu ciuperci si orez

Rosii umplute cu ciuperci si orez

Puneti la calit o ceapa, ciuperci, orezul, ardei, miezul de rosii, delikat si calitile bine. Daca

9 voturi    9 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Mancarica de ardei copti

Mancarica de ardei copti

Legumele se spala, se curata, se toaca. Intr-o tigaie, se pune la incins pe aragaz, 30 ml ulei.

1 vot    0 comentarii
45 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 08 august 2010

    O bunatate !

  • Camelia Grosu

    Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 08 martie 2010

    Sunt sigura ca este buna.

Dificultate

Redusa

Timp

1h

5 voturi

Ingrediente

  • 1kg de ciuperci proaspete de gen Shampinion
  • 1/2 pahar ceapa verde taiata bucatele
  • 250 ml smantina ptr frisca
  • 250 gr de brinza grasa moale de uns
  • 5 oua
  • 1praf de copt
  • 3 cubulete Knor cu ciuperci
  • 50 gr de unt
  • 1/3 pahar lapte
  • tava ptr tarta de 26 cm

Raporteaza reteta

Retete
de kok miori
Salata de legume fiarta

Salata de legume fiarta

Se curata toate legumele de coaja si se taie cubulete. Se poate folosi robotul culinar care face

10 voturi    2 comentarii
50 min
Salate de legume
prajitura de ciocolata cu crema

prajitura de ciocolata cu crema

se pune la topit o ciocolata cu margarina intru-n vas la ben-marin(vasul cu cicolata peste alt vas

31 voturi    7 comentarii
40 min
Torturi
Prajitura Mira

Prajitura Mira

Se face un aluat din 8 galbenuse frecate cu zahar. Cind zaharul nu se mai simte, se adauga uleiul

10 voturi    5 comentarii
50 min
Prajituri

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Vinete  la cuptor, cu garnitura de orez si legume Vinete la cuptor, cu garnitura de orez si legume

Este o mancare de sezon cu legume proaspete, ce contine o multime de vitamine, minerale, proteine, carbohidrati pe care organismul nostru

0 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Mancaruri cu carne
Rulouri cu vinete si piept de pui Rulouri cu vinete si piept de pui

Se feliaza vanata pe verticala, se pun feliile in tava de la aragaz in care s-a pus hartie de copt si se dau la cuptor pentru cateva

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive
Sbiha-vinata in sos de rosii