autor:

kok miori

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Tarta cu ciuperci si ceapa verde

Autor: kok miori (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Israel


    Reteta postata pe: 06 martie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: kok miori (Chef de cuisine)   
Specific:  

Israel


Reteta postata pe: 06 martie 2010

Ingrediente
1kg de ciuperci proaspete de gen Shampinion, 1/2 pahar ceapa verde taiata bucatele, 250 ml smantina ptr frisca, 250 gr de brinza grasa moale de uns, 5 oua, 1praf de copt, 3 cubulete Knor cu ciuperci, 50 gr de unt, 1/3 pahar lapte, tava ptr tarta de 26 cm

Dificultate: Redusa Timp: 1h

5 voturi

Mod de preparare

Se taie ciupercile in felii subtiri.
Se pune laptele la incalzit si se dizolva in el cubuletele de Knor.
Se unge tava cu unt.Dupa ce totul a fost pregatit se amesteca intr-un vas brinza cu smintina si ouale dupa care se adauga ciupercile si ceapa si deasemeni laptele care sa racit si praful de copt.
Se toarna totul in tava se niveleste si se da la copt la 160 de grade aproape 45 de minute sau pina cind tarta sa rumenit frumos.Este foarte gustoasa si potrivita ca o gustare sau ptr masa de seara.Este gustoasa calduta si chiar rece.
Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu ciuperci si ceapa verde" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Fasole batuta

Fasole batuta

Spalam fasolea si o punem intr-o oala incapatoare, plina cu apa rece. O fierbem cca 15 minute, apoi

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Sufleu de conopida cu piept de pui

Sufleu de conopida cu piept de pui

Conopida se desface in buchetele si se pune la fiert in apa cu sare. Se fierbe 10-15 minute Untul,

12 voturi    3 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 08 august 2010

    O bunatate !

  • Camelia Grosu

    Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 08 martie 2010

    Sunt sigura ca este buna.

Dificultate

Redusa

Timp

1h

5 voturi

Ingrediente

  • 1kg de ciuperci proaspete de gen Shampinion
  • 1/2 pahar ceapa verde taiata bucatele
  • 250 ml smantina ptr frisca
  • 250 gr de brinza grasa moale de uns
  • 5 oua
  • 1praf de copt
  • 3 cubulete Knor cu ciuperci
  • 50 gr de unt
  • 1/3 pahar lapte
  • tava ptr tarta de 26 cm

Raporteaza reteta

Retete
de kok miori
Salata de legume fiarta

Salata de legume fiarta

Se curata toate legumele de coaja si se taie cubulete. Se poate folosi robotul culinar care face

11 voturi    2 comentarii
50 min
Salate de legume
prajitura de ciocolata cu crema

prajitura de ciocolata cu crema

se pune la topit o ciocolata cu margarina intru-n vas la ben-marin(vasul cu cicolata peste alt vas

31 voturi    7 comentarii
40 min
Torturi
Prajitura Mira

Prajitura Mira

Se face un aluat din 8 galbenuse frecate cu zahar. Cind zaharul nu se mai simte, se adauga uleiul

10 voturi    5 comentarii
50 min
Prajituri

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Dovlecei pane cu branza de vaci Dovlecei pane cu branza de vaci

Dovleceii ii curatam de coaja, ii taiem felii de cca 1cm grosime, ii saram pe ambele parti si asezam intr-o strecuratoare, ii lasam

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Vinete pane in crusta crocanta Vinete pane in crusta crocanta

Vanata o spalam si o stergem cu un servetel de bucatarie. Taiem felii groase de cca 1 cm grosime, le aliniem si le saram pe ambele

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Aperitive
Friptura de curcan cu legume si sos de rosii