Se pune pasta foietaj intr-o tava rotunda de 26 mm impreuna cu hartia sa de copt ca sa nu se prinda de tava si se inteapa cu furculita ca sa nu se umfle, apoi se introduce in cuptorul incins la 200 ° C si se coace timp de 25 minute.
Cand este coapta se scoate din cuptor si se lasa sa se raceasca.
Intre timp se prepara crema. Se toarna praful de crema de lamaie, cel de vanilie, coaja rasa de la lamaie si portocala si laptele si se mixeaza pana ce devine o crema consistenta.
Dupa aceea se toarna crema peste pasta foietaj si se niveleaza cu un cutit cu varf rotund ca sa devina uniform. Se orneaza cu portocale si ultima si pune ciocolata alba rasa.
Pofta buna!

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii