Amestecam faina cu praful de copt si cu sarea!
In robotul de bucatarie mixam untul cu zaharul;Amestecand incontinuu,adaugam unul cate unul ouale si mixam dupa fiecare;
Adaugam amestecul de faina,mixam cu o viteza mai mica si putin cate putin incorporam iaurtul;
Cu o lingura amestecam picaturile de ciocolata,turnam compozitia intr-o tava unsa si tapetata,asezam deasupra alunele si introducem in cuptorul cald!
180°C timp de 40 minute;
Scoatem tarta o lasam la racit si pudram cu zaharul farin;
Este o tarta simpla,delicioasa si nu foarte calorica;

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii