1.Se framanta un aluat din faina cernuta si amestecata cu pesmetul si praful de copt.ou amestecat cu untul topit si un praf de sare.Se intinde in foaie rotunda(se intinde intre folie de plastic) apoi se aseaza in forma unsa cu un pic de unt ,se inteapa cu furculita.
2.Se amesteca crema de branza cu smantana cu oul si un praf de sare,se adauga si un praf de busuioc,dupa gust,cu jumatate de ardei taiat cubulete mici si cu mazarea fiarta si scursa bine.
Se toarna umplutura in forma peste blat,se decoreaza cu rosioarele feliate si cu restul de ardei ramas,se presara cateva boabe de mazare si se da la cuptor pentru 30 de minute,la foc potrivit.Se portioneaza in felii dupa ce s-a racit un pic.
Pofta buna!
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii