Curatam merele de coaja, le taiem in jumatate. Le punem intr-o cratita in care este hartie de copt si aruncam peste ele o lingura de zahar si le introducem la cuptor unde vor sta pana se topeste zaharul cam 30 minute.
Intre timp batem ouale cu untul folosind mixerul dupa care adaugam zaharul si mixam bine, pana se macina zaharul. Adaugam faina si praful de copt si mixam bine. Se scoate cratita de la cuptor si peste merele calde aruncam scotisoara si stafidele, apoi adaugam compozitia. In 2-3 linguri de compozitie am amestecat cacao si am rasturnat-o peste restul din cratita. Am lasat-o la cuptor pana s-a rumenit si s-a desprins de marginea cratitei. Cu 15-20 minute inainte de a scoate tarta de la cuptor, punem felii de mere deasupra.
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii