Curatam merele de coaja, le taiem in jumatate. Le punem intr-o cratita in care este hartie de copt si aruncam peste ele o lingura de zahar si le introducem la cuptor unde vor sta pana se topeste zaharul cam 30 minute.
Intre timp batem ouale cu untul folosind mixerul dupa care adaugam zaharul si mixam bine, pana se macina zaharul. Adaugam faina si praful de copt si mixam bine. Se scoate cratita de la cuptor si peste merele calde aruncam scotisoara si stafidele, apoi adaugam compozitia. In 2-3 linguri de compozitie am amestecat cacao si am rasturnat-o peste restul din cratita. Am lasat-o la cuptor pana s-a rumenit si s-a desprins de marginea cratitei. Cu 15-20 minute inainte de a scoate tarta de la cuptor, punem felii de mere deasupra.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii