In tigaia cu unt incins se caleste partea alba de la praz taiata rondele, se adauga ciupercile feliate, iar dupa ce a scazut apa din ele se adauga leurda spalata si taiata marunt, patrunjelul, sare,piper iar dupa 4-5 min se da deoparte.
Se tapeteaza forma de tarta cu aluat, lasand aluatul sa cada peste marginile formei, se rastoarna compozitia cu praz, deasupra se pun cubulete de cascaval adancite cu mana in umplutura. Intr-un bol se bat ouale cu smantana, parmezan, nucsoara si se rastoarna peste praz. Se adauga deasupra bucati de mozzarella, se pliaza marginile aluatului peste toata umplutura se unge cu ou batut. Se lasa la cuptor 40 min la foc moderat, pana se rumeneste.
Se serveste imediat cu putin ketchup.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii