Incingeti cuptorul la 180gr.. Opariti rosiile, curatati-le de pielita, taiati-le in doua, presati-le usor intre palme pentru a indeparta cat mai multe seminte si lasati-le sa se scurga (cu taietura in jos) pe hartie absorbanta.
Intindeti aluatul si imbracati cu el o forma de tarta tapetata cu hartie pentru copt. Presarati pe fund pudra de migdale, asezati deasupra jumatatile de rosie cu partea bombata in sus si presarati peste ele zaharul si migdalele feliate.
Turnati mierea peste rosii si dati tarta 30 de minute la cuptor. Inainte de-a o servi, scoateti-o din forma si lasati-o sa se raceasca.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii