autor:

Fara foto

» » Dulciuri diverse

Tarta cu rosii si miere de salcam

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 16 mai 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 16 mai 2007

Ingrediente
Ingrediente (pentru 6 persoane): 1 pachet aluat fraged, , 10 rosii mijlocii, , 50 g migdale pisate, , 50 g zahar, , 50 g migdale feliate, , 4 linguri miere.

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Incingeti cuptorul la 180gr.. Opariti rosiile, curatati-le de pielita, taiati-le in doua, presati-le usor intre palme pentru a indeparta cat mai multe seminte si lasati-le sa se scurga (cu taietura in jos) pe hartie absorbanta.
Intindeti aluatul si imbracati cu el o forma de tarta tapetata cu hartie pentru copt. Presarati pe fund pudra de migdale, asezati deasupra jumatatile de rosie cu partea bombata in sus si presarati peste ele zaharul si migdalele feliate.
Turnati mierea peste rosii si dati tarta 30 de minute la cuptor. Inainte de-a o servi, scoateti-o din forma si lasati-o sa se raceasca.
Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu rosii si miere de salcam" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Poale-n Brau/ Branzoaice

Poale-n Brau/ Branzoaice

Eu am facut aluatul la masina de paine, adaugand in ordine ingredientele lichide apoi cele solide:

15 voturi    4 comentarii
2h
Dulciuri diverse
Pavesini cu capsuni si mascarpone

Pavesini cu capsuni si mascarpone

Piscoturile se taie in doua (se poate - e necesara miscarea mainii din incheietura!) Jumatate se

0 voturi    0 comentarii
10 min
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

Promo clipper set

- 35 %
199.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

0 voturi

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 6 persoane): 1 pachet aluat fraged
  • 10 rosii mijlocii
  • 50 g migdale pisate
  • 50 g zahar
  • 50 g migdale feliate
  • 4 linguri miere.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Dulceata de pere padurete (salbatice) Dulceata de pere padurete (salbatice)

Curatam perele de codite, indepartam mustatile din partea superioara, le spalam bine. Punem la fiert 2 cani de apa cu zaharul, scortisoara,

0 voturi    0 comentarii
50 min
Conserve si muraturi
Gem de afine Gem de afine

Se spală delicat afinele, se acoperă cu zahăr şi se lasă peste noapte, pentru a-şi lăsa sucul. A doua zi, se pun la fiert,

0 voturi    0 comentarii
35 min
Conserve si muraturi
Tiramisu rețeta originală