Ingrediente
2 foi aluat tarta, 1 kg spanac proaspat, 250-300 g branza feta (sau orice alta branza), 6 bilute de mozzarella, 2 linguri cu smantana, lapte, 2 oua, ulei, faina, oregano, sare, piper macinat
Dificultate: Medie | Timp: 1h
5 voturi
Mod de preparare
Adaugam branza ,smantana, un ou si mixam.Obtinem o pasta pe care o condimentam cu sare(daca branza este prea sarata atunci nu mai este nevoie),piper macinat si oregano.
Ungem o forma de tarta cu ulei si tapetam cu faina.Asezam o foaie de aluat in forma astfel incat sa imbracam cu aceasta si peretii formei.Cu ajutorul unei furculite facem cateva intepaturi in foaia de aluat .si apoi rasturnam pasta de mai sus.Incorporam din loc in loc bilute de mozzarella pe care le-am taiat in doua.
Acoperim cu cealalta foaie de aluat.Batem un ou cu lapte(o lingura) si turnam peste aluat.Dam la cuptor..
Lasam sa se rumeneasca.
Mathe_Karoly (Chef de cuisine) , 23 decembrie 2013
felicitari,imi place
Karoly Mathe , 23 decembrie 2013
imi place,bravo