autor:

Fara foto

» » Aluaturi si Foietaje

Tarta cu sunca si brocoli

Autor: marina ciumasu (Maestru bucatar)   
    Reteta postata pe: 12 iulie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: marina ciumasu (Maestru bucatar)   
Reteta postata pe: 12 iulie 2008

Ingrediente
300gr aluat foitaj, 225gr de brocoli, 100gr de sunca, 2 linguri ulei de masline, 1 ciapa, 3 oua, 200gr de lapte, 100 gr de sir tare, 1/4lingurita de nucusoara, piper negru, sare

Dificultate: Ridicata Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Aluatul il intindem putin si il aranjam intr-o forma de tarta ridicind aluatul pe margine. Cu o furculita facem niste gauri in aluat. Ceapa o taiem julien si o prajim impreuna cu brocoli 5 min, o racorim. Ouale le zbatem cu laptele, adaugam sunca taiata fisii, sirul razuit, amestecul de brocoli, saram si piperam. Turnam compozitia peste aluat si coacem 25-30 min la temperatura 200C. Se serveste si rece, si cald.
Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu sunca si brocoli" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aluaturi si Foietaje
Pasca cu branza sarata

Pasca cu branza sarata

Se framanta un aluat din ingredientele de mai sus,se lasa 1 ora la dospit.Pana atunci branza se amesteca

7 voturi    0 comentarii
2h
Aluaturi si Foietaje
Paine impletita cu mac

Paine impletita cu mac

Drojdia+100ml apa calduta + mierea amestecam bine pana la dizolvare,incorporam 100g faina si lasam

2 voturi    4 comentarii
2h
Aluaturi si Foietaje

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 10 %
249.99 lei
224.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Ridicata

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • 300gr aluat foitaj
  • 225gr de brocoli
  • 100gr de sunca
  • 2 linguri ulei de masline
  • 1 ciapa
  • 3 oua
  • 200gr de lapte
  • 100 gr de sir tare
  • 1/4lingurita de nucusoara
  • piper negru
  • sare

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aluaturi si Foietaje

Paine coapta pe frunze de varza Paine coapta pe frunze de varza

1. MAIAUA: intr-un vas se freacă drojdia cu puțin zahăr și aproximativ 50 ml-100 ml apă ( din cea măsurată). Se lasă la dospit

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Covrigi cu susan Covrigi cu susan

In oala mixerului cernem fainele, adaugam drojdia si zaharul si amestecam cu suportul ptr framantat, adaugam uleiul si apa si, cand

1 vot    0 comentarii
1h 20 min
Aluaturi si Foietaje
Mucenici moldovenesti(de post)