autor:

Fara foto

» » Aluaturi si Foietaje

Tarta cu sunca si brocoli

Autor: marina ciumasu (Maestru bucatar)   
    Reteta postata pe: 12 iulie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: marina ciumasu (Maestru bucatar)   
Reteta postata pe: 12 iulie 2008

Ingrediente
300gr aluat foitaj, 225gr de brocoli, 100gr de sunca, 2 linguri ulei de masline, 1 ciapa, 3 oua, 200gr de lapte, 100 gr de sir tare, 1/4lingurita de nucusoara, piper negru, sare

Dificultate: Ridicata Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Aluatul il intindem putin si il aranjam intr-o forma de tarta ridicind aluatul pe margine. Cu o furculita facem niste gauri in aluat. Ceapa o taiem julien si o prajim impreuna cu brocoli 5 min, o racorim. Ouale le zbatem cu laptele, adaugam sunca taiata fisii, sirul razuit, amestecul de brocoli, saram si piperam. Turnam compozitia peste aluat si coacem 25-30 min la temperatura 200C. Se serveste si rece, si cald.
Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu sunca si brocoli" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aluaturi si Foietaje
FLOARE DE CAMP

FLOARE DE CAMP

Se intind trei discuri egale . Peste primul disc se presara parmezan ras si felii subtiri de sunca

3 voturi    9 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Paine fara framantare

Paine fara framantare

In prima zi, seara pregatesti coca pe care o lasi la crescut minim 12 ore (daca e vara). Eu am lasat-o

10 voturi    7 comentarii
24h
Aluaturi si Foietaje

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Ridicata

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • 300gr aluat foitaj
  • 225gr de brocoli
  • 100gr de sunca
  • 2 linguri ulei de masline
  • 1 ciapa
  • 3 oua
  • 200gr de lapte
  • 100 gr de sir tare
  • 1/4lingurita de nucusoara
  • piper negru
  • sare

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Retete

din Aluaturi si Foietaje

Covrigi bavarezi Covrigi bavarezi

Se pune faina intr-un bol, in mijloc se pune drojdia cu apa, se amesteca si se lasa 20 minute sa creasca maiaua. Dupa ce a crescut se

20 voturi    6 comentarii
2h
Aluaturi si Foietaje
Paine cu orez Paine cu orez

Fierbeți orezul si lăsați sa se răcească, il puneți in strecurătoare si lăsați sa se scurgă, apoi puneți in blender si il

0 voturi    0 comentarii
2h 10 min
Aluaturi si Foietaje
Saratele din foietaj