Reteta postata pe: 12 iulie 2008
Ingrediente
300gr aluat foitaj, 225gr de brocoli, 100gr de sunca, 2 linguri ulei de masline, 1 ciapa, 3 oua, 200gr de lapte, 100 gr de sir tare, 1/4lingurita de nucusoara, piper negru, sare
Dificultate: Ridicata | Timp: 1h
Mod de preparare
Aluatul il intindem putin si il aranjam intr-o forma de tarta ridicind aluatul pe margine. Cu o furculita facem niste gauri in aluat. Ceapa o taiem julien si o prajim impreuna cu brocoli 5 min, o racorim. Ouale le zbatem cu laptele, adaugam sunca taiata fisii, sirul razuit, amestecul de brocoli, saram si piperam. Turnam compozitia peste aluat si coacem 25-30 min la temperatura 200C. Se serveste si rece, si cald.
Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu sunca si brocoli" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Aluaturi si Foietaje
Faina se amesteca 2 minute cu drojdia instantanee; se adauga apoi restul ingredienteleor si se framanta
37 voturi
17 comentarii
2h 30 min
Se amesteca toate ingredientele (untul trebuie sa fie tinut in bucatarie)
Se lucreaza doar cu furculita,
114 voturi
35 comentarii
1h
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate