Se separa albusurile de galbenusuri. Albusurile se bat spuma, se adauga treptat zaharul, iar cand spuma este ferma se adauga galbenusurile, laptele, uleiul, praful de copt, aromele si faina cat cuprinde. Compozitia trebuie sa fie putin mai groasa decat cea pentru chec, altfel nu iese pufoasa. Se incinge cuptorul. Se tapeteaza o tava cu hartie de copt, se toarna compozitia, se pun visinele rasfirate si se coc in cuptor la foc mic spre mediu pana se rumeneste frumos deasupra. Dupa racire se pudreaza cu zahar. Aceasta compozitie poate fi folosita cu succes si la briose.
Incearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazieReteta de gogosari in sos de mustar. Cum prepari gogosari in sos de mustar reteta delicioasa.
Gogosari in sos de mustarRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii