Se separa albusurile de galbenusuri. Albusurile se bat spuma, se adauga treptat zaharul, iar cand spuma este ferma se adauga galbenusurile, laptele, uleiul, praful de copt, aromele si faina cat cuprinde. Compozitia trebuie sa fie putin mai groasa decat cea pentru chec, altfel nu iese pufoasa. Se incinge cuptorul. Se tapeteaza o tava cu hartie de copt, se toarna compozitia, se pun visinele rasfirate si se coc in cuptor la foc mic spre mediu pana se rumeneste frumos deasupra. Dupa racire se pudreaza cu zahar. Aceasta compozitie poate fi folosita cu succes si la briose.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii