Decongelam aluatul .Tapetam o tava rotunda cu untsi intindem aluatul astfel incat sa imbracam si peretii acesteia .Intepam cu ajutorul unei furculite aluatul din loc in loc.
In timp ce incalzim cuptorul ne ocupam de umplutura.Mixam bine ouale cu putina sare apoi adaugam iaurtul,crema de branza faina in ploaie si la final branza maruntita si mararul taiat.Amestecam cu ajutorul unei linguri de lemn .
Turnam umplutura in tava rotunda ,deasupra radem cascavalul si apoi decoram cu masline.
Dam tarta la cuptor la 180 grade si o tinem circa 40 min.
Se scoate din cuptor ,se lasa sa se racoresca
apoi se taie si ........pofta buna!
Se poate servi atat calda cat si rece,dupa preferinta.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii