1. Amestecam taratele cu oul, iaurtul, sarea, boiaua si piperul.
2. Punem intr-o tava de tarta cu diam de 20 cm si introducem in cuptor (incalzit in prealabil) la 200 grade C, 20-30 min.
3. Scoatem din cuptor si lasam blatul la racit.
4. Amestecam branza cu sare.
5. Punem branza pe blat, iar deasupra acesteia punem ardeiul gras si patrunjelul.
Nota! Branza din iaurt o obtii punand iaurtul la scurs, intr-o sedila deasa, pentru cel putin 12 ore.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii