1. Amestecam taratele cu oul, iaurtul, sarea, boiaua si piperul.
2. Punem intr-o tava de tarta cu diam de 20 cm si introducem in cuptor (incalzit in prealabil) la 200 grade C, 20-30 min.
3. Scoatem din cuptor si lasam blatul la racit.
4. Amestecam branza cu sare.
5. Punem branza pe blat, iar deasupra acesteia punem ardeiul gras si patrunjelul.
Nota! Branza din iaurt o obtii punand iaurtul la scurs, intr-o sedila deasa, pentru cel putin 12 ore.
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii