autor:

Alina

» » , Aperitive, Retete vegetariene

Tarta picanta cu branza

Autor: Alina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 09 iunie 2014

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Alina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 09 iunie 2014

Ingrediente
Blat:, 200 g tarate de ovaz, 50 g complex tarate de grau, orz si secara, 1 ou, 1 lgt sare, 1/2 lgt piper, 1 lgt boia de ardei iute, 400 g iaurt, , Umplutura:, 500 g branza (din iaurt), 50 g ardei gras, sare, patrunjel

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

3 voturi

Mod de preparare

1. Amestecam taratele cu oul, iaurtul, sarea, boiaua si piperul.
2. Punem intr-o tava de tarta cu diam de 20 cm si introducem in cuptor (incalzit in prealabil) la 200 grade C, 20-30 min.
3. Scoatem din cuptor si lasam blatul la racit.
4. Amestecam branza cu sare.
5. Punem branza pe blat, iar deasupra acesteia punem ardeiul gras si patrunjelul.

Nota! Branza din iaurt o obtii punand iaurtul la scurs, intr-o sedila deasa, pentru cel putin 12 ore.
Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta picanta cu branza" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Retete vegetariene
Sirop natural impotriva tuselor

Sirop natural impotriva tuselor

*aprox 100gr de hrean se razuie si se pune intr-un borcan *peste hreanul razuit se stoarce 1-2 lamai *peste

3 voturi    6 comentarii
20 min
Retete vegetariene
Icre din mei cu maioneza din lapte de soia

Icre din mei cu maioneza din lapte de soia

Se fierbe meiul pana cand meiul este fiert. Se lasa sa se raceasca dupa care se pune intr-un castron,se

0 voturi    0 comentarii
30 min
Retete vegetariene

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Adriana Ciobanu , 13 iunie 2014

    superba si usor de facut aceasta tarta

  • Sidy

    Sidy (Chef de cuisine) , 11 iunie 2014

    Buna, bunutza !

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

3 voturi

Ingrediente

  • Blat:
  • 200 g tarate de ovaz
  • 50 g complex tarate de grau
  • orz si secara
  • 1 ou
  • 1 lgt sare
  • 1/2 lgt piper
  • 1 lgt boia de ardei iute
  • 400 g iaurt
  • Umplutura:
  • 500 g branza (din iaurt)
  • 50 g ardei gras
  • sare
  • patrunjel

Raporteaza reteta

Retete
de Alina
Mancare de Vinete

Mancare de Vinete

Se curata vinetele partial de coaja si se spala, se pun apoi in apa cu sare pentru 20 minute. Se

2 voturi    2 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Paine cu mei si seminte

Paine cu mei si seminte

1. Preparam maiaua astfel: dizolvam drojdia in apa calduta si amestecam cu lingurita de zahar si

2 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Prajitura cu visine, cacao si ciocolata

Prajitura cu visine, cacao si ciocolata

1. Preincalzim cuptorul la 190 grade Celsius. 2. Separam albusurile de galbenusuri. 3. Batem albusurile

1 vot    0 comentarii
45 min
Prajituri
Sidy

Sidy (Chef de cuisine)

Buna, bunutza !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Retete vegetariene

Sarmale de post Sarmale de post

Ingrediente compozitie: Nuca si caju-ul se rup grosier si se pun la hidratat de dimineata sau cu cel putin o ora inainte de a incepe

1 vot    0 comentarii
2h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Vinete cu gust de toamna si ifos de imam bayildi Vinete cu gust de toamna si ifos de imam bayildi

Imam bayildi are origini turcesti, dar este astazi un aperitiv intalnit nu numai in zona Turciei, ci si in intregul Orient Mijlociu

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Aperitive
Sarmale de post