autor:

Madalina

» » Torturi

Tarte rapide

Autor: Madalina (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 29 martie 2012

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Madalina (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 29 martie 2012

Ingrediente
Forme mici de tarte, 300g frisca gata batuta, 300g visine

Dificultate: Medie Timp: 1h 15 min

0 voturi

Mod de preparare

Se amesteca 300g frisca gata batuta cu 300g de visine, se umple tartele , iar deasupra se pun cateva boabe de visine (eu nu am pus, daca vreti puteti pune se poate si asa) fara frisca. Se fac repede si se pot servi imediat.
Daca ti-a placut reteta noastra "Tarte rapide" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Torturi
Tort de ciocolata, portocale si nuci

Tort de ciocolata, portocale si nuci

Untul impreuna cu jumatate din cantitatea de zahar le batem cu mixerul pana obtinem o crema, adaugam

0 voturi    0 comentarii
3h
Torturi
torturi cu fantezie

torturi cu fantezie

mierea, untul sau margarina, zaharul, laptele se topesc la baia cu aburi amestecindu-se permanent

2 voturi    0 comentarii
30 min
Torturi

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 23 %
389.99 lei
299.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h 15 min

0 voturi

Ingrediente

  • Forme mici de tarte
  • 300g frisca gata batuta
  • 300g visine

Raporteaza reteta

Retete
de Madalina
Salata simplu de facut

Salata simplu de facut

Se taie rosiile in 4 bucatele, braza se taie in cubulete mici. Castraveti se taie in feliute subtiri.

1 vot    1 comentariu
15 min
Salate de legume
Adauga reteta
Retete

din Torturi

Tort cu ciocolata si caise Tort cu ciocolata si caise

Se topeste ciocolata si se incorporeaza cate putin, untul. Se lasa sa se raceasca. Se mixeaza albusurile cu un praf de sare, apoi cu

0 voturi    0 comentarii
40 min
Dulciuri diverse
Tort cu jeleu de zmeura si crema mascarpone Tort cu jeleu de zmeura si crema mascarpone

Blatul: Untul la temperatura camerei se mixeaza impreuna cu zaharul pudra. Se adauga pe rand, cate un ou, mixand bine dupa fiecare.

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Dulciuri diverse
Tort Amandina