autor:

Madalina

» » Torturi

Tarte rapide

Autor: Madalina (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 29 martie 2012

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Madalina (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 29 martie 2012

Ingrediente
Forme mici de tarte, 300g frisca gata batuta, 300g visine

Dificultate: Medie Timp: 1h 15 min

0 voturi

Mod de preparare

Se amesteca 300g frisca gata batuta cu 300g de visine, se umple tartele , iar deasupra se pun cateva boabe de visine (eu nu am pus, daca vreti puteti pune se poate si asa) fara frisca. Se fac repede si se pot servi imediat.
Daca ti-a placut reteta noastra "Tarte rapide" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Torturi
Tort fin

Tort fin

Se face o cafea tare din 2 linguri mari de cafea si 250 ml. apa. Se freaca praful de vanilie cu

13 voturi    3 comentarii
1h 12 min
Torturi
Tort cu fructe

Tort cu fructe

Mod de preparare pentru blat: Se separa albusurile de galbenusuri, albusurile se pun la robot cu

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Torturi

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Curl

- 28 %
179.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h 15 min

0 voturi

Ingrediente

  • Forme mici de tarte
  • 300g frisca gata batuta
  • 300g visine

Raporteaza reteta

Retete
de Madalina
Salata simplu de facut

Salata simplu de facut

Se taie rosiile in 4 bucatele, braza se taie in cubulete mici. Castraveti se taie in feliute subtiri.

1 vot    1 comentariu
15 min
Salate de legume
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Torturi

Tort racoritor cu crema de iaurt si piersici Tort racoritor cu crema de iaurt si piersici

Blatul : Albusurile se bat spuma, dupa care se adauga zaharul si se mixeaza in continuare pana se topeste zaharul. Galbenusurile

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Dulciuri diverse
Tort Ladita cu capsuni Tort Ladita cu capsuni

Din aluatul fraged am taiat pentru baza tortului o foaie pe dimensiunea dorita, pe care am copt-o la 200°C pana s-a rumenit (10

0 voturi    0 comentarii
4h 30 min
Dulciuri diverse
Tort cu blat de negresa, blat migdale si crema mascarpone