autor:

Madalina

» » Torturi

Tarte rapide

Autor: Madalina (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 29 martie 2012

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Madalina (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 29 martie 2012

Ingrediente
Forme mici de tarte, 300g frisca gata batuta, 300g visine

Dificultate: Medie Timp: 1h 15 min

0 voturi

Mod de preparare

Se amesteca 300g frisca gata batuta cu 300g de visine, se umple tartele , iar deasupra se pun cateva boabe de visine (eu nu am pus, daca vreti puteti pune se poate si asa) fara frisca. Se fac repede si se pot servi imediat.
Daca ti-a placut reteta noastra "Tarte rapide" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Torturi
Tort cu frisca si nutella

Tort cu frisca si nutella

Se separa albusurile de galbenusuri. Albusul se face spuma adaugand zaharul treptat si pliculetul

12 voturi    0 comentarii
2h
Torturi
Tort diplomat

Tort diplomat

Pentru blat am separat oualele.Albusurile le-am batut cu un praf de sare pana s-au facut ca o bezea

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Torturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h 15 min

0 voturi

Ingrediente

  • Forme mici de tarte
  • 300g frisca gata batuta
  • 300g visine

Raporteaza reteta

Retete
de Madalina
Salata simplu de facut

Salata simplu de facut

Se taie rosiile in 4 bucatele, braza se taie in cubulete mici. Castraveti se taie in feliute subtiri.

1 vot    1 comentariu
15 min
Salate de legume
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Torturi

Tort Diplomat Tort Diplomat

Gelatina se pune într-o ceaşcă împreună cu zeama de compot, să se umfle minimum 10 minute. Se separă ouăle. Gălbenuşurile

0 voturi    0 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Tort inteligent cu jeleu de fructe Tort inteligent cu jeleu de fructe

Se separa albusurile de galbenusuri. Albusurile se mixeaza cu un praf de sare. apoi cu jumatate din cantitatea de zahar pana se intareste

0 voturi    0 comentarii
50 min
Dulciuri diverse
Tort diplomat