Autor: LUBITA (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 07 august 2017

Ingrediente
1 ceasca fulgi de ovaz, 1 cana lapte de orez, 1 cana fructe de padure, 1 banana, 1 lingurita tarate de physilium

Dificultate: Redusa Timp: 15 min

0 voturi

Mod de preparare

Imi pare rau, nu este frumos cuvantul terci, dar nu am gasit ceva mai potrivit.

Se pun in robotul de bucatarie toate ingredientele, iar dupa ce s-au procesat, se rastoarna in cupe, se orneaza cu fructe si se serveste cu lingurita.

Este cea mai simpla, gustoasa si sanatoasa reteta!
Daca ti-a placut reteta noastra "Terci cu fulgi de ovaz si fructe" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Spume si creme dulci
Clatite aromate cu scortisoara, portocale si rom

Clatite aromate cu scortisoara, portocale si rom

1. Se pune laptele impreuna cu scortisoara, intr-o cratita la foc potrivit si se lasa asa dea in

4 voturi    9 comentarii
1h 15 min
Spume si creme dulci
Inghetata de mure cu lamaie

Inghetata de mure cu lamaie

Albusurile se bat spuma cu un praf de sare.Se adauga 1 lingurita zeama de lamaie si se mai bat 1

36 voturi    9 comentarii
10 min
Spume si creme dulci

Recomandari pentru tine si casa ta

Hair Clipper 41mm

- 20 %
249.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

15 min

0 voturi

Ingrediente

  • 1 ceasca fulgi de ovaz
  • 1 cana lapte de orez
  • 1 cana fructe de padure
  • 1 banana
  • 1 lingurita tarate de physilium

Raporteaza reteta

Retete
de LUBITA
Merluciu cu rosii

Merluciu cu rosii

Pestele curatat,spalat,portionat,se da cu un praf de sare si se lasa deoparte;intr-un vas cu ulei

4 voturi    1 comentariu
1h
Mancaruri cu peste
Chec cu lamaie

Chec cu lamaie

Ouale,mixate bine cu zahar, zahar vanilat, unt, coaja rasa si zeama de lamaie apoi se adauga faina

5 voturi    1 comentariu
1h
Dulciuri diverse
Bors cu urzici

Bors cu urzici

Urzicile,cu mare atentie le curat,le spal in multe ape reci apoi le pun intr-un vas care deja clocoteste

10 voturi    3 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Spume si creme dulci

Jeleu din struguri Kis Mis Jeleu din struguri Kis Mis

Am curatat boabele de struguri, am indepartat coditele, apoi i-am trecut sub jet de apa rece. Am pus boabele de struguri la fiert cu

0 voturi    0 comentarii
45 min
Conserve si muraturi
Pasta de porumbe (poroambe) Pasta de porumbe (poroambe)

Bobitele de porumbe se curata de codite si se spala in mai multe ape reci. Se acopera cu apa si se fierb cca 15-20 minute de la primul

0 voturi    0 comentarii
45 min
Conserve si muraturi
Tort de ciocolata