autor:

Luana

» » , Mancaruri cu carne, Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Teriyaki cu vita si brocoli(mancare japoneza)

Autor: Luana (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Japonia


    Reteta postata pe: 11 ianuarie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Luana (Chef de cuisine)   
Specific:  

Japonia


Reteta postata pe: 11 ianuarie 2011

Ingrediente
750g biftec de vita, 15 ml.(1 lingura) amidon, 10 ml. sos de soia, 15 ml. ulei, 1 brocoli taiat buchetele, 1 ardei gras rosu taiat fasii, 125 ml.sos de gatit Teriyaki, 75 ml. supa se vita, 2 buc. ceapa verde taiata felii pe diagonala

Dificultate: Redusa Timp: 25 min

10 voturi

Mod de preparare

Se taie carnea de vita in fasii subtiri (inlaturand grasimea).Se pune carnea intr-un castron cu 5 ml.(1 lingurita) amidon si sosul de soia.Se amesteca si se lasa la marinat 10 min.
Se incing 10 ml. ulei intr-o tigaie si se prajeste carnea pana isi pierde culoarea rosiatica,aproximativ 5-6 minute.Punem carnea pe o farfurie.
In aceeasi tigaie incalzim restul de ulei,5 ml.,adaugam brocoliul si ardeiul rosu si calim cca. 3 minute.Adaugam carnea si sosul de gatit Teriyaki si lasam pe foc cam 10 minute amestecand din cand in cand.
Intr-un castronel amestecam restul de amidon,10 ml. si supa de vita, pana se dizolva amidonul si turnam peste carne.Micsoram focul si mai lasam cam 2-3 minute pana se ingroasa sosul.
Se pune carnea pe farfurii,se decoreaza cu ceapa verde si se serveste cu orez fiert la aburi.

Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Teriyaki cu vita si brocoli(mancare japoneza)" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Sarmale cu orez si ciuperci

Sarmale cu orez si ciuperci

Am spalat orezul si l-am scurs de apa. Am tocat marunt ceapa iar morcovul l-am dat pe razatoare. In

2 voturi    0 comentarii
3h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Bors de varza cu rata

Bors de varza cu rata

Se portioneaza carnea de rata si se pune la fiert peste varza ce a fost data prin razatoare; se adauga

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

Ultra Sonic Steam

- 20 %
799.99 lei
639.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Gerosanu Liliana , 02 ianuarie 2016

    am facut si este foarte bun!!am luat teriaky de la Megaimage!

  • Fara foto

    Lore Loredana , 23 martie 2015

    mno bine!? dar sos teriaki de unde sau din ce sa prepara?

Dificultate

Redusa

Timp

25 min

10 voturi

Ingrediente

  • 750g biftec de vita
  • 15 ml.(1 lingura) amidon
  • 10 ml. sos de soia
  • 15 ml. ulei
  • 1 brocoli taiat buchetele
  • 1 ardei gras rosu taiat fasii
  • 125 ml.sos de gatit Teriyaki
  • 75 ml. supa se vita
  • 2 buc. ceapa verde taiata felii pe diagonala

Raporteaza reteta

Retete
de Luana
Fursecuri cu migdale

Fursecuri cu migdale

Se amesteca untul cu zaharul praf,sarea,zahar vanilat si galbenusul.Se adauga frisca si faina ,se

4 voturi    4 comentarii
25 min
Prajituri
Paine de casa

Paine de casa

Se framanta un aluat potrivit din toate ingredientele(15-20 min, sau la aparatul de facut paine). Se

12 voturi    3 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Supa Thai cu creveti si orez

Supa Thai cu creveti si orez

Se incinge uleiul ,se adauga ardeiul rosu si chili,se caleste 1 minut. Adaugam supa de pui si apa,iar

3 voturi    4 comentarii
20 min
Supe de legume
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Vinete  la cuptor, cu garnitura de orez si legume Vinete la cuptor, cu garnitura de orez si legume

Este o mancare de sezon cu legume proaspete, ce contine o multime de vitamine, minerale, proteine, carbohidrati pe care organismul nostru

0 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Mancaruri cu carne
Rulouri cu vinete si piept de pui Rulouri cu vinete si piept de pui

Se feliaza vanata pe verticala, se pun feliile in tava de la aragaz in care s-a pus hartie de copt si se dau la cuptor pentru cateva

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive
Cartofi copti, cu mujdei si branza fondue