Teriyaki cu vita si brocoli(mancare japoneza)

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
redusa
Teriyaki cu vita si brocoli(mancare japoneza)

Ingrediente

  • 750g biftec de vita
  • 15 ml.(1 lingura) amidon
  • 10 ml. sos de soia
  • 15 ml. ulei
  • 1 brocoli taiat buchetele
  • 1 ardei gras rosu taiat fasii
  • 125 ml.sos de gatit Teriyaki
  • 75 ml. supa se vita
  • 2 buc. ceapa verde taiata felii pe diagonala

Mod de preparare

Se taie carnea de vita in fasii subtiri (inlaturand grasimea).Se pune carnea intr-un castron cu 5 ml.(1 lingurita) amidon si sosul de soia.Se amesteca si se lasa la marinat 10 min.

Se incing 10 ml. ulei intr-o tigaie si se prajeste carnea pana isi pierde culoarea rosiatica,aproximativ 5-6 minute.Punem carnea pe o farfurie.

In aceeasi tigaie incalzim restul de ulei,5 ml.,adaugam brocoliul si ardeiul rosu si calim cca. 3 minute.Adaugam carnea si sosul de gatit Teriyaki si lasam pe foc cam 10 minute amestecand din cand in cand.

Intr-un castronel amestecam restul de amidon,10 ml. si supa de vita, pana se dizolva amidonul si turnam peste carne.Micsoram focul si mai lasam cam 2-3 minute pana se ingroasa sosul.

Se pune carnea pe farfurii,se decoreaza cu ceapa verde si se serveste cu orez fiert la aburi.

Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Albinita cu foi cu miere si crema de gris – reteta clasica, simpla si delicioasa

Prajitura Albinita cu foi cu miere si crema de gris – reteta clasica, simpla si delicioasa

Prepara reteta clasica de prajitura Albinita, cu foi fragede cu miere, crema gustoasa de gris si gem acrisor. Simpla,...

Prajitura Albinita cu foi cu miere si crema de gris – reteta clasica, simpla si delicioasa
Supa crema de dovleac, cu gutuie si jambon

Supa crema de dovleac, cu gutuie si jambon

Se curata de coaja feliile de dovleac placintar, cartoful la fel, se spala si gutuia si se dau prin razatoarea mica.

Supa crema de dovleac, cu gutuie si jambon
Rulouri din pulpe de pui umplute cu patrunjel

Rulouri din pulpe de pui umplute cu patrunjel

Pulpele de pui, spalate si zvantate, se subtiaza uniform.

Rulouri din pulpe de pui umplute cu patrunjel
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise