Preparare Tiramisu rețeta originală:
Se pun in tava piscoturile care e insiropeaza cu cafeaua amestecata cu coniacul.Galbenusurile se amesteca cu zaharul si cu branza mascarpone se face ca o pasta.Albusurile se pun peste amestecul de mai sus si se incorporeaza bine. Se toarna un strat peste piscoturi si apoi se pune alt strat de piscoturi se insiropeaza si apoi al strat de amestec de branza, ultimul rand trebuie sa fie de amestec. Peste la urma se pune cacao data prin sita. Se pune la rece ptr cateva ore.
Enjoy!
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii