Tiramisu rețeta originală
Prima data vom pregati crema astfel: cele 3 galbenusuri se mixeaza cu zaharul praf, pana isi schimba culoarea si creste in volum. Apoi incorporam treptat cu o spatula branza mascarpone. Separat mixam frisca pana devine tare si o adaugam cu miscari usoare la crema mascarpone.
Cafeaua o amestecam cu romul, o turnam intr-un vas incapator si incepem sa insiropam piscoturile una cate una. Intr-o tava asezam piscoturile una langa alta, iar dupa ce am format primul rand, punem un strat de crema, pudram cu cacao si continuam acest procedeu pana se termina piscoturile. Deasupra va ramane crema pe care o pudram cu cacao.
Desi nu este Tiramisu rețeta originală, este un desert grozav de bun!
Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii