Intr-o oala adaugam apa, sare, boabe de piper, foaie de dafin.
Intr-o oala adaugam apa, sare, boabe de piper, foaie de dafin, adaugam ingredientele (curatate, spalate inainte) si le fierbem pana se inmoaie urechile si soricul, spumam de cate ori este nevoie.
Vom scoate ficatul si limba mai devreme decat soricul, urechile.
Lasam sa se raceasca dupa care le taiem fasiii, condimentam cu sare, piper, usturoi pisat dupa gust. Zeama in care am fiert carnea (cat sa se lege compozitia).
Umplem stomacul de porc (curatat bine) dupa care il coasem.
In zeama in care am fiert carnea adaugam o foaie de dafin, stomacul de porc umplut si fierbem cca 50 min la foc mic (il intepam cu acul in timpul fierberii).
Scoatem toba de la fiert, pe un tocator, o lasam sa se raceasca putin, dupa care deasupra asezam alt tocator si o greutate deasupra cca. 1 ora.
A 2 zi se poate afuma.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii