Se spala carnea de pui si pipotele si inimile de pui ,se taie in bucati,se pun intr-un castron si se adauga peste ele sare, piper si usturoi granulat. Se pune si plicul cu gelatina, se amesteca si apoi se pune intr-o punga pentru friptura. Se leaga punga la gura, se inteapa in 3 locuri sa nu explodeze de la abur, se pune punga intr-o tava si se da la cuptorul preincalzit circa 40-45 de minute la foc mediu. Dupa ce a trecut timpul se scoate din cuptor si se goleste punga intr-un vas. Se pune folie alimentara intr-o tava se pune amestecul, se inveleste in folie alimentara si se pune o greutate peste. Se lasa sa se raceasca pana a doua zi .
Se serveste rece.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii