Se spala carnea de pui si pipotele si inimile de pui ,se taie in bucati,se pun intr-un castron si se adauga peste ele sare, piper si usturoi granulat. Se pune si plicul cu gelatina, se amesteca si apoi se pune intr-o punga pentru friptura. Se leaga punga la gura, se inteapa in 3 locuri sa nu explodeze de la abur, se pune punga intr-o tava si se da la cuptorul preincalzit circa 40-45 de minute la foc mediu. Dupa ce a trecut timpul se scoate din cuptor si se goleste punga intr-un vas. Se pune folie alimentara intr-o tava se pune amestecul, se inveleste in folie alimentara si se pune o greutate peste. Se lasa sa se raceasca pana a doua zi .
Se serveste rece.
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese, un desert rapid si delicios, perfect pentru orice ocazie. Incearca reteta...
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cireseReteta de orez cu carne de porc. Cum prepari acasa cea mai buna reteta de orez cu carne de porc.
Orez cu carne de porcGutui coapte cu sirop de vin rosu. Gutuile se spala bine, se taie in sferturi sau pe jumatati, in functie de preferinte si se...
Gutui coapte cu sirop de vin rosuRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii